Било е по-страшно от хорър! Ето как се е разиграло убийството на младата жена в Горна Оряховица!

loading...

36- годишен мъж се издирва за бруталното убийство на 40-годишна жена в Горна Оряховица. Обезобразеният ѝ труп бе открит проснат в апартамент 24 часа след смъртта ѝ.

Хората от блока подали сигнал в полицията, след като в петъчната нощ в дома на Мария се вихрел щур купон, пише „Телеграф“.


Младата жена, която живее сама, поканила двама, трима мъже, с които се наливали до малките часове, разкриха комшии от улица „Славянска“ 23.

„Имаше силна музика от 1 до 5 часа сутринта. На другия ден дори помолихме домоуправителя да предупреди хората да не се повтаря вече това вдигане на шум“, разказаха живеещи в блока.

Комшиите забелязали, че собственикът на апартамента, който по думите им се казва Светльо и е наркозависим, седи по обяд в събота пред кооперацията, а по лицето му имало следи от удари. „Той е човекът, който е подал сигнал в полицията, че в дома му има мъртва жена. Тялото ѝ лежало зад една от вратите 24 часа“, разказа съседка. Бил е направен оглед. Трупът на убитата Мария бил откаран в Съдебна медицина за аутопсия, а Светльо бил отведен в районното управление за разпит. След него бил освободен, а 36-годишният предполагаем извършител на убийството, чиито инициали са Н.К. - обявен за издирване. Комшиите са убедени, че собственикът на жилището също е бил на купона и е бил пребит от 36-годишния беглец.

„Чуваха се само мъжки гласове и блъскане. Сигурно е удрял главата на Мария в стената до смърт. На мен леглото ми е тук до стената, от другата страна тропане. Спре, пак започне. От 1 до 5 часа сутринта“, разказа мъж от съседния апартамент. Полицията и прокуратурата разследват убийството. Гражданите, които имат информация за местонахождението на Н.К., който е криминално проявен за кражби и вероятно наркозависим, да сигнализират на тел. 062/620 437, 0618/ 60040, 60041, 60042, на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана, уточняват от силовото ведомство.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби