Приказката свърши. Няма да повярвате как живее днес Наталия Гуркова след разстрела на Джордже

"Мис България" 1998 Наталия Гуркова се е върнала в бащиния си дом. От няколко седмици красавицата живее под един покрив с майка си Стойна в панелка в столичния кв. "Младост". Вдовицата на показно убития в края на септември диамантен бос Джордже Михалевич вече живее повече от скромно.

Бащиният дом на Гуркова не крещи с лукс, обзавеждане се свежда до кожен диван, масичка и джунджурии, разхвърляни навсякъде - много играчки, книжки и всякакви забавления за деца.


След убийството на търговеца на диаманти от Черна гора, Наталия избрала временно да живее при родителката си, вместо в огромния семеен апартамент в центъра на София.

Една от най-елитните ни манекенки се омъжи за Джордже Михалевич през 2009 г. Само няколко месеца по-късно двамата станаха родители на Джорджия. Малката принцеса се появи на бял свят в ЮAP и получи името на татко си. Пет години след първородната наследница миската отново даде живот - на сина Кристиян. Малко след това брюнетката се прибра окончателно в България. В ЮАР остана да живее единствено черногорският бизнесмен, който кръстосваше между България и Йоханесбург. Именно тук го застигна и смъртта. За погребението вдовицата отиде сама в Африка, като отказа да заведе децата, за да си вземат последно сбогом с татко им.

Малко след погребението "Мис България 1998" събрала голяма част от багажа си и го пренесла в жилището, където израснала. В родния си дом се чувствала много по-сигурна, а майка ѝ Стойна помагала с отглеждането на малките. Разстроената вдовица нямала сили да помага на 9-годишната си щерка с уроците и възлагала тази задача на бабата, която с радост се включвала в отглеждането на внуците, пише седмичник.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби