Всички ахнаха! Най-великата радост споходи Орлин Павлов! Честито от сърце!

Орлин Павлов става баща съвсем скоро

Орлин Павлов става татко догодина. Сензационната новина съобщават близки негови приятели. Майката на бебето не живее в България, но най-вероятно ще се върне скоро и ще роди тук.

Приятелката на Орлин била в пети или шести месец на бременността, пише „Уикенд“.


Новината, че ще става татко, изненадала дори Орлин.

Детето не само, че не било планирано, но и връзката му била съвсем прясна, когато станало ясно, че момичето е бременно. Първоначално Павлов се шокирал. После обаче приел новината, че скоро ще сменя памперси и ще будува по цяла нощ заради бебешкия плач. Той дори бил благодарен на съдбата за шанса да остави поколение след себе си.

Познати коментират, че Орлин винаги е мечтаел за семейство и деца, но все не можел да намери подходящата жена, с която да ги създаде. „Ето, че накрая случайността реши вместо него“, казват те.

Майката на бебето живеела в Дубай. С Орлин се запознали при негово пътуване до там и започнали да поддържат връзка от разстояние. Те често пътували, за да бъдат заедно. Очаква се обаче в най-скоро време момичето да се премести за постоянно в България, за да роди тук. Засега бъдещите родители не планират сватба, но ще живеят под общ покрив.

Още от пролетта се знае, че Павлов има връзка с мулатка на около 20-25 години. Той често е засичан с нея на публични места. Орлин беше на парти на Би Ти Ви с нея през септември, след което отношенията им се считаха за официализирани пред обществото. Възможно е именно тя да е момичето, което след няколко месеца ще направи Орлин баща.

Орлин Павлов става татко през март сн. ХотАрена

Вероятно на партито на телевизията през септември момичето е било в началото на бременността (втори или трети месец), заради което въобще не е личало, че е бременна.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби