Всички ахнаха! Най-великата радост споходи Орлин Павлов! Честито от сърце!

loading...

Орлин Павлов става баща съвсем скоро

Орлин Павлов става татко догодина. Сензационната новина съобщават близки негови приятели. Майката на бебето не живее в България, но най-вероятно ще се върне скоро и ще роди тук.

Приятелката на Орлин била в пети или шести месец на бременността, пише „Уикенд“.


Новината, че ще става татко, изненадала дори Орлин.

Детето не само, че не било планирано, но и връзката му била съвсем прясна, когато станало ясно, че момичето е бременно. Първоначално Павлов се шокирал. После обаче приел новината, че скоро ще сменя памперси и ще будува по цяла нощ заради бебешкия плач. Той дори бил благодарен на съдбата за шанса да остави поколение след себе си.

Познати коментират, че Орлин винаги е мечтаел за семейство и деца, но все не можел да намери подходящата жена, с която да ги създаде. „Ето, че накрая случайността реши вместо него“, казват те.

Майката на бебето живеела в Дубай. С Орлин се запознали при негово пътуване до там и започнали да поддържат връзка от разстояние. Те често пътували, за да бъдат заедно. Очаква се обаче в най-скоро време момичето да се премести за постоянно в България, за да роди тук. Засега бъдещите родители не планират сватба, но ще живеят под общ покрив.

Още от пролетта се знае, че Павлов има връзка с мулатка на около 20-25 години. Той често е засичан с нея на публични места. Орлин беше на парти на Би Ти Ви с нея през септември, след което отношенията им се считаха за официализирани пред обществото. Възможно е именно тя да е момичето, което след няколко месеца ще направи Орлин баща.

Орлин Павлов става татко през март сн. ХотАрена

Вероятно на партито на телевизията през септември момичето е било в началото на бременността (втори или трети месец), заради което въобще не е личало, че е бременна.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби