Какво се случва в Биг Брадър! Джулиана Гани рухна в сълзи!

loading...

Поредна драма в Къщата на "Биг Брадър Моуст Уонтед". Вместо да се забавлява, подготвяйки мюзикъла "Ах, този Джизъс", част от дамското попълнение наду гайдата. Историята тръгна от Малката Джулка. 

Биг брадър възложи допълнителна сцена на "продуцента" Албена Вулева.


Тя раздаде сценария на Джулката и Уош Ем Си. Според интригата двамата трябва да имитират интимна сцена и да се целунат. Съвсем неочаквано силиконовата плеймейтка се разплака.

Джулиана заяви, че не може да се целува с мъж заради гаджето си. Със сълзи на очи тя сподели, че й е много тежко, че той е ревнив и не иска да го наранява.

"Аз не мога да проваля цялата мисия. Но като си знам какъв е Илиян...", занарежда тя.

"Добре де, на тия момичета гаджетата им като ги пускат тука, да не мислят, че ги пускат в девически пансион?!", възмути се Гъмов.

"Задължително ли е да е по устата тази целувка?", поинтересува се Джулиана, надявайки се ситуацията да не е толкова "интимна".

Оказа се, че и други от участничките имат "целувални сцени". Златка също се опъна на сценария и заяви, че няма да целува друг мъж, освен любимия си Благо. И тя се разплака като заяви: "Гъмов, няма да се целувам с теб уста в уста".

Благо също "подпали" и заяви, че не му е приятно да вкарват любимата му в такъв сценарий. "Стегни се, хората ще си кажат, че си е*ати ревнивецът. Някакъв перко, който полудява от ревност", му заяви Вулева. "Изобщо не ме интересува какво ще кажат хората. Тя самата няма да поиска да го изиграе това", отвърна й футболистът.

"Абе, пич, аз съм безопасна игла", успокои го Гъмов. 

"Ох, родена съм за киноиндустрията! Тоз Холивуд умря без мен", самопохвали се малко преди премиерата "продуцентката" Вулева. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби