Зашеметяващата история на това момченце отговаря на най-съкровения въпрос на човечеството!

loading...

Джеймс Лайнингър е на 11 години и по нищо не се различава от останалите си връстници. Поне на пръв поглед. Неговата история може да ни накара сериозно да се замислим дали прераждането наистина не е мит.

Джеймс си спомня в детайли живота си в предишното семейство, колегите от военновъздушните сили на САЩ и Втората световна война, подробности от улучването и свалянето на самолета му.
В истински кошмар за него и родителите му са подробните разкази за последните мигове от живота му, как сваления от японците самолет гори и той не може да се спаси. Той е обявен за най-документирания случай на прераждане за всички времена. Семейството на пилота от Втората Световна война също е изумено и вярва, че това е техния прероден брат, основавайки се на спомените на детето. Историята на момчето е толкова завладяваща, че бива публикувана в книга наречена „Soul Survivor“.

Пилотът се е казвал Джеймс Хюстън, а неговата сестра Ан и 11-годишният малчуган правят връзка. Момчето разкрива семейни истории, които по никакъв начин няма как да знае. Разказва и рисунка на майката на Ан, за която знае само тя, по-голямата й сестра и брат й, пише Пик. Ан също е убедена, че в Джеймс Лайнингър живее душата на нейния загинал брат Джеймс Хюстън.  Японски учени също са заинтригувани от историята и финансират пътуването на семейство Лайнингър до страната на изгряващото слънце. Там малкият Джеймс показва с удивителна точност къде е бил свален самолета му, а душата на Джеймс Хюстън сякаш намира покой. Това се разбира и от рисунките на на 11-годишното момче.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби