Ясновидката Гюкчен предрече торнадо от беди в България! На Бойко Борисов не му се вярва, задава се

Ясновидката Гюкчен разкри какво очаква България и Европа през тази година

Топ гадателката Гюкчен, известна още като Илиана Чаушева, направи шокираща прогноза за България.

Тя е категорична, че страната ни отива към избори през месец март.

До този момент ще продължи и гражданското неподчинение. Протестите ще продължат и тази година, но те ще имат ново измерение.

Ясновидката вижда, че политиците ще започнат преговори с гражданите. Не изключва възможността гражданска формация да влезе в управлението. Ако изборите са сега, според Гюкчен, партиите ще се подредят по същия начин с тази разлика, че Патриотите ще влязат във властта през месец август.

Тя е категорична, че 2019-а ще бъде много трудна по отношение на финансите. Задава се банкова криза през месец август. Все повече хора ще емигрират.

Гадателката е убедена, че терористичните актове в Европа ще продължат. Тя предсказва терор и у нас. Не изключва възможността отново да бъде атакувано българско летище, пише Ретро.бг.

Гюкчен е единствената ясновидка, която видя атентата в Сарафово, преди да се случи. Тя предсказа и Брекзит преди 3 години.

Гадателката вижда, че подобен сценарий ще се разиграе и във Франция, която също ще поиска да излезе от ЕС.

Според нея, милионерите Баневи ще бъдат оправдани. След година и половина ще излязат от затвора. Илиана Чаушева е убедена, че кметицата Десислава Иванчева е била набедена и тя няма никаква вина за случилото се.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби