Всеки трябва да прочете пророчеството на Волен Сидеров за България през 2019!

Първо искам да честитя Новата година и да пожелая на всички здраве. Годината, в която влизаме, ще е историческа за Европа. С тези пророчески думи започна речта си за новия сезон на парламента лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров, който по традиция прочете декларация от името на ПГ за началото на новата сесия на Народното събрание.

"През тази година Европа трябва да реши дали ще стане територия за нелегални мигранти, които грабят и убиват или ще се промени.

За всички е видно, че лидерите на големите европейски държави се провалиха.

През 2019 година предстоят сблъсъци и битки между соросоизма, неолиберализма, джендър идеологията, петият и шестият пол със здравите, консервативни и национални интереси, които изповядваме ние. Предстои сблъсък на ценности", прогнозира Сидеров.

"България изгуби своя суверинитет отдавна. Тази година предстоят два вида избори - европейски и местни. Европейските избори са много важни, защото трябва да се вземе решение дали в европарламента ще има отбор от хора, които ще защитават традиционните ценности и интереси на България, или такива, на които няма да им се знаят имената и ще гласуват за пети или шести пол. Сблъсъкът на ценностните системи ппрез тази година ще е определящ. От нас зависи дали ще се чуе българският глас. Трябва ясно да заявим, че ЕС има нужда от реформи. ЕС трябва да стане съюз от суверенни национални държави. Трябва ясно да заявим, че България е равностоен партньор в ЕС. Патриотичните партии може ясно да заявят това. Бъдещето е в патриотичните партии", категоричен беше той.

"През 2019 година трябва да избегнем и порока да си пречим сами. Направим ли това, аз съм сигурен, че България ще покажа чудеса. Трябва да спрем да козируваме на Брюксел. Трябва да защитаваме националните си интереси. Трябва да показваме на правителството къде греши. Нашата ПГ е правила всичко това досега, ще го прави и занапред", зарече се Волен Сидеров, пише Пик.

"Във вътрешен план сме поели обещание доходите на населението да растат. Знам, че има много критики по тази тема. Доходите ще растат, но това пак ще стане само ако не си пречим сами. Очаквам една много интересна 2019 година. Това е годината, в която ще се явим на изпит - ставаме ли за политици или не. Всички трябва да сме на ниво и да защитаваме българските национални интереси. Призовавам и българският народ да бъде готов за това. Пожелавам здраве на всички и Бог да пази България", завърши Сидеров.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби