Положението е много тежко. Ето какво се случва с Алекс след смъртта на Ласкин

loading...

След трагедията, която преживя, Алекс Сърчаджиева се страхува да остане сама

Алекс Сърчаджиева, която загуби съпруга си Иван Ласкин навръх Ивановден, се страхува да остане сама.

Положението е най-страшно вечер, когато опечалената вдовица не може да затвори очи от мъка и страх.

В този тежък момент тя разчита на помощта на медицинско лице. Неотлъчно до почернената Алекс е нейната приятелка Денислава, която по професия е лекар.

След смъртта на актьора тя не е оставила и за миг Алекс Сърчаджиева. Денислава е постоянно до нея, а в първите дни дори вдигала телефона й. Актрисата се запознала с лекарката покрай покойния си съпруг. Семейството на Иван Ласкин е в много добри отношения с лекарката и покрай тях тя се сближила със съпругата му.

Денислава е близка и със съпругата на покойния Чочо Попйорданов – Даниела. Двете бяха неотлъчно до Алекс и в деня на погребението на Иван Ласкин.

Докторката, която има титла за баронеса заради участието си в различни благотворителни инициативи, отменя Алекс Сърчаджиева и в къщната работа. Тя и помага и със съвети за малката й дъщеричка. Заедно с нея Алекс съобщила на второкласничката за смъртта на баща й.

Въпреки, че преди дни почернената актриса се върна на сцената, психическото й състояние е много тежко. Тя приема антидепресанти, пише „Ретро“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби