Толкова приятно и разтоварващо! Дервиш йога е ключът към вечна младост и дълголетие!

loading...

Дервиш йога носи здраве, дълголетие и сексуално здраве

Дервиш йога възстановява баланса на психиката и забавя процесите на стареене

Почти всяко дете е преживяло еуфорията да се върти с протегнати ръце.

Дервишите суфи са впрегнали това радостно движение в тяхното честване на божествената сила и обединението й с нея.

Благодарение на Идрис Лахор изкуството, философията и науката за движенията на дервишите йоги сега са достъпни и за нас. Тези дервиши са били учени и са практикували учението си в тайното си братство още от древни времена до ден днешен.

Дервиш йога за здраве и дълголетие уточнява седем фундаментални аркана, или казано по друг начин – свещени упражнения на Самадева, които са подобни на движенията на йога, в комбинация с тай чи чуан, аюрведа, и танци. Упражненията са прости и изключително ревитализиращи. Те помагат да се възстанови баланса на психиката, забавят процесите на стареене, регенерират духа и укрепват тялото.

Посредством дервиш йога човек може да укрепи здравето си, да възобнови енергия си, да постигне по-голяма гъвкавост на тялото и вътрешна хармония. Всяка Аркана съответства на всеки един от най-големите енергийни центрове или чакри, намиращи се в тялото. За всяка чакра си има отделно упражнение, което има благотворен ефект върху нея. Илюстрирани от множество подробни снимки, тези упражнения могат лесно да бъдат научени в само десет минути на ден. И със сигурност ще ви помогнат да възстановите вътрешния си баланс и да съживите живота си.

Освен, че спомага да предотвратим процесите на стареене, дервиш йогата се отличава с релаксиращо действие, съчетано с танци и лека гимнастика. Което всъщност я отличава от обикновената йога. Специалистите са категорични, че освен за духа и психиката, упражненията са изключително благотворни и за сексуалното здраве на човек.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби