Маги Халваджиян с разтърсващи разкрития за Иван Ласкин. Точно преди смъртта си той е бил

loading...

Иван Ласкин с оферта от Господарите, стягали го за водещ в предаването

Иван Ласкин, който си отиде преди месец от този свят получил предложение да се включи в екипа на предаването „Господари на ефира”. Това се случило няколко месеца преди кончината на големия български актьор.

Това разкрива самият Маги Халваджиян.

С когото Ласкин е бил добър приятел. Той споделя, че когато го застиганала новината за смъртта на Иван душата му се свила.

Продуцентът веднага се обадил на Алекс да изрази съболезнованията си и да й предложи помощ ако се нуждае. Макар да знаел, че мъката й е голяма и е трудно да се помогне на някой, който е загубил толкова близък човек.

Арменецът си спомня, че последната му среща с Иван Ласкин била по време на парти. В което участвала голяма компания и екранния Васко да Гама от село Рупча пристигнал с половинката си Алекс.

От дума на дума и в разговор с Джуди Халваджиян продуцентите взели решение да включат Иван в Господарите. Но за съжаление тази идея останала неосъществена защото актьорът се разболял и влязъл в болница.

Маги Халваджиян признава, че алкохолът на никого не прощава. Ако се пуснеш по течението се озоваваш във водовъртеж. И няма отърваване от тази зависимост. Арменецът казва, че не съди Иван, но такава съдба като неговата имат много артистични личности, които заради голямата си емоционалност намират утеха в пиенето.

Магърдич с мъка признава, че Ласкин се опитвал да се пребори с порока си. Но понякога се случва така, че някакви на вид прости неща са много по-силни от човека, предават от show.blitz.bg.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби