Мистериозен инцидент! Откриха тонове обезглавена риба! Вижте видео!

loading...

В момента в Германия се разследва тайнствен инцидент. На бреговете на региона на Мекленбург в северната част на страната бяха изхвърлени няколко тона мъртва риба. Най-удивителното е, че почти всички морски създания бяха без глава. Изглежда, че някой е обезглавил десетки хиляди от тези същества.

Разбира се, предполага се, че човек е виновен за масовата смърт на рибата. Но защо са го направили неизвестните бракониери? И как?

Трябва да се отбележи, че от рибите са отстранени не само главата, но също така и плавателните мехури и са махнати много внимателно, почти с хирургическа прецизност.

След известно размишление, персоналът на германската екологична служба трябваше да изключи възможността, че рибата е убита с цел бракониерство. Защо престъпниците трябва да вземат глави и плавателни мехурчета, оставяйки ценно месо? В този случай не става дума и за събиране на хайвер, тъй като рибата определено е била без хайвер.

Някои предполагат, че виновни са представители на извънземна цивилизация, пише Факти.бг. Смята се, че извънземните имат способността да отвличат живи същества от Земята и да провеждат експерименти върху тях. Според уфолозите, с такава „чест” периодично се удостояват крави, овце, кози, елени, кучета и дори китове.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби