Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 12 февруари! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

loading...

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес ще трябва да обсъдите някои делови въпроси, свързани с хората, с които пряко работите. Изслушайте и тяхната гледна точка, преди да си съставите мнение. Гледайте да не влизате в спорове, безполезни са.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Важно е днес да сте максимално съсредоточени. Изпратете емоциите в най-забутания ъгъл на съзнанието иначе рискувате да провалят всичките ви планове. Вземете мерки, докато не е станало късно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Ще търсите истината и това ще ви е направо идея фикс. Тук трябва да спрете и да се замислите какво точно е истината и дали в крайна сметка всеки няма своя собствена истина. Айнщайн наистина е бил гениален, откривайки относителността.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Не бързайте да слагате етикет на днешния ден. Може да има славата на фатален, но пък носи сериозен потенциал, особено ако знаете какво искате и къде се намира то.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Склонни сте повече да говорите и да се занимавате със странични неща, отколкото да обърнете истинско внимание на партньора си. Поне днес нарушете тази тенденция, защото май връзката ви започва да се пропуква.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Достатъчно смели и решителни сте да постигнете целите си. Способни сте да накарате другите да ви повярват и да ви последват дори. Просто действайте, не губете инерция в празни приказки.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Още не е настпил активният момент да действате. Засега просто наблюдавайте и анализирайте фактите. Изводите ще можете да си направите съвсем скоро.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Насочили сте цялата си енергия, за да спечелите допълнително средства - парични или други. Мислете мащабно, не се оставяйте нечии общо взето логични думи, да ви заблудят.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Ще се чувствате най-удобно на място, където царят хармония и красота. Няма да е лесно да го откриете, но нищо не ви пречи да го създадете сами. Така поне със сигурност ще получите каквото искате.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Действията ви ще са доста странни и хаотични. Дано имате някакъв план, че по този начин нищо няма да постигнете. Поне събирайте информацията, която идва при вас по най-невероятни начини.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Ще се наложи да говорите много повече от обикновено. Ще се окажете в центъра на няколко информационни потока и това може да ви завърти в една въртележка, от която няма измъкване. Май ще трябва да се научите да казвате НЕ.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби