Това са прости думи, потънали в безвремието още от древността. Прочетете ги и животът ви ще се преобърне!

loading...

 За силата на думите и необикновената им мощ се знае много.

Смятаме, че никой не се съмнява в тяхното магическо въздействие. Всички си спомняте за експеримента с ориза, който почерня и се превърна в пихтия, когато му се говореха лоши думи.

В единия буркан той беше бял и красив, защото изразите, които „чуваше“ бяха позитивни, докато другият беше оставен на негативни емоции и изказ. Това е достатъчно доказателство, че думите имат необикновена сила и чрез тях можем да постигнем здраве, хармония, любов, благоденствие,.

Днес ще ви запознаем с едни от основните кодове- пароли за успех, пари и премахване на негативни събития, мисли и беди. Те са мощни инструменти за намиране пътя към желаното.

Първата мощна парола е „веда отвед“ . Това е ведическа формула за премахване на всякакви негативни мисли, емоции, събития. За съжаление за тях има много оскъдна информация, но се смята, че чрез тях в древността са спирали природни стихии. Ето защо, „веда отвед“ се препоръчва при всяка опасност, негативни мисли и енергия.
Следващите ключове са за отключване на късмета, сдобиване с желаното, без значение дали е напредък в кариерата или получаване на пари.

Заедно– ключ- парола, която обединява съзнанието и подсъзнанието, за да действат в хармония и да извлекат най- доброто от вас. Това е основна дума за постигане на целите ви, която може да ви помага във всяка една ситуация. Авторът на книгата „Кодове на подсъзнанието – 54 кодови фрази за щастие и успех“ Роман Фад“ съветва да я употребяваме винаги, когато искаме да бъдем победители. Той казва още, че успехът ни е гарантиран на 95 %.

Получава се– това е парола за късмет, която трябва да се използва с основната- Заедно. Тя ще ви донесе всичко, което искате- любов,  пари, развитие, хармония. Идеята на тази комбинация от звукове е, че получавате желаното.

Сдобий – материализиране на желаното. Този ключ реализира мечтите ви в техния физически смисъл пише pozitivninovini. Използвайки го с горните два, имате завършен инструмент за сбъдване на желание.

Казвайте думите заедно-получава се-сдобий за всяко ваше желание, като не трябва да се съмнявате в тази работеща техника. Не позволявайте на негативизма да превземе мислите ви и реагирайте на всяка несполука с усмивка. Така пресичате лошата енергия и засилвате добрите вибрации.

действа за всичко, та дори и за изгубени вещи например- ИЗПРОБВАНО!„веда - отвед“Като за финал ще добавим само, че

  

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби