Става все по-зле! Отново масови насилвания от мигранти! Родителите треперят за децата си!

loading...

Във финландския град Оулу са регистрирани нови случаи на изнасилване на непълнолетни от мигранти, съобщават от местното полицейско управление, цитирано от Yle.

За престъплението са задържани мигранти от азиатските страни.

Известно е, че жертвите на мигрантите са момичета на възраст 15 и 17 години.

Престъпниците са извършили насилието срещу финландските момичета през уикенда в апартамент в града. „Единият от арестуваните и заподозрян за престъплението е чужденец, който има разрешително за пребиваване във Финландия и който е тук от много години ”, заявява представител на финландската полиция.

Отбелязва се, че по-рано стана известно за още девет подобни случаи в същия град Оулу. Заподозрените отново са мигранти, някои от които имат финландско гражданство, докато други са в страната под статута на търсещи убежище, съобщи Блиц. Всички те идват от Северна Африка и Близкия изток. От тези региони идват повечето бежанци, които влизат във Финландия.

Властите в западния финландски град Оулу обявиха, че мигрантите вече нямат право да посещават местните училища. Родителите се опасяват за своите деца след зачестилите случаи на с*ксуални нападения. Мигранти са посещавали училищата по интеграционна програма, за да научат повече за местната култура и общество. Това обаче вече е забранено.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби