Не му пука, че е на 70! Обичаният актьор и младата му съпруга Силва станаха родители на второ дете!

loading...

Ричард Гиър с второ дете, само няколко месеца преди да стане на 70

Ричард Гиър стана баща броени седмици преди да навърши 70! Актьорът и 34 години по-младата му съпруга Алехандра Силва са станали родители на момченце, съобщават американските медии.

Бебето се ражда само седем месеца преди рождения ден на Гиър, а новоизпечения татко е невероятно щастлив.

Това е второ дете за Алехандра и Гиър, които имат по един син от предишните си бракове. Актьорът има момче от брака си с актрисата Кери Лоуел — Хоумър. Младежът вече е на 18 години и почти никога не се е показвал под прожекторите. Алехандра също има един брак зад гърба си с дете. От предишния си съпруг — Гауинд Фринланд ражда 5-годишния си син Албер.

Семейството живее между Ню Йорк и Барселона, като по-голяма част от времето си прекарват в Европа. Въпреки това сватбената церемония се състоя в САЩ и то далеч от вниманието на обществото.

Откакто се събра с Алехандра Силва, Ричард Гиър рядко се появява под прожекторите. Актьорът предпочита да държи далеч от вниманието на пресата си връзката им. Въпреки че именно под прожекторите се разви целият им романс, всички новини за личния им живот бяха оповестени от тях двамата, пише разкрития.

Бебето се е родило в Ню Йорк, но засега името на сина на Гиър се пази в тайна. „Аз съм най-щастливия мъж във Вселената. Ожених се за хубава, чувствителна, духовита жена, която е отдадена да помага на хората и която е прекрасна майка“, каза Гиър в интервю за списание „Ола“ миналата година.

Алекс потвърди новината за бебето малко след сватбата, като се пусна с наедряло коремче и сподели, че очакват наследник.

Двамата се запозна през 2014 година и бързо се събраха. На въпрос дали не се притеснява, че ще стане баща на 70, Гиър с усмивка споделил, че това не само не го тревожи, но и го кара да се чувства по-млад и отпреди.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби