Калин Терзийски втрещи всичко живо с последното си душевно излияние, вижте!

loading...

Калин Терзийски май яко го пере сачмата, коментират из мрежата!

Писателят Калин Терзийски може и да приключи с алкохола, но с безумията си не. Снощи той изтрещя за пореден път и сащиса потребителите в мрежата със следния пост:

Калин Терзийски леко изтрещя…

„МАЛКА РЕКЛАМА… Ще ми се да кажа, че книгата ми Мечката и други разкази я има вече във всички книжарници на Сиела… Но то пък ще излезе като един вид реклама…

И затова си мисля: дали да не взема да кажа, че я няма? Ей така – от скромност и от презрение към егото, това пусто его, дето един тип женички като чуят за него и се сещат, че са завършили в югозападния. И че са длъжни да кажат нещо лошо за него (пу пу пу акано его) и в защита на Духовността.

Мхм, да взема да кажа, че я няма Мечката по всички книжарници? Та да изглеждам на хората като скромен и подтиснат страдалец? Готино е такова едно, себепрезрително, скромно…така правят хората…

Но това пък ще излезе един вид нещо като лъжа, защото действително Мечката я има по всички книжарници на Сиела…и аз какво да кажа?
Може примерно да си мълча…

И ей така – да преглъщам, да ме е яд и от завист и безизходност да си гриза показалеца, а като свърши, да мина на палеца.

И накрая си викам: ей тая кумова срама, тая българска ем-болия ем-сърби-я… Да се хвалиш ли, да не се ли хвалиш?…Ама какво ще кажат хората, ама хората това, ама хората онова, ама сега да не излезе така, ама ако пък си помислят иначе, ами ако излезе онака…

Така де…. Все пак: Мечката и други разкази я Има във Всички книжарници на Сиела навсякъде по Света. Или поне в България. Това е положението.

Сега ще отида да запаля една свещ на свети Васисуалий Лоханкин, покровител на срамежливите суетници“, изтрещя в мрежата Калин Терзийски. А потребителите останаха в ступор от поредния изблик на твореца.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби