Дано не сте от тях! Връзката между тези две зодии е обречена на провал!

loading...

Има хора, които си пасват от първия път, но съществуват и такива двойки, които изграждат връзката си с много взаимни усилия и компромиси. И докато някои са един за друг, други колкото и да се опитват, не успяват да запазят връзката си силна.

Една от двойките, при които успешният брак е на практика невъзможен, е между овен и козирог. Това са двата зодиакални знака, които най-трудно могат да създадат дългосрочни отношения.

Причината е, че представителите на тези зодии имат прекалено много черти на характера, заради които нито единият, нито другият може да отстъпи. И двете зодии обичат да доминират и нито един от двамата не иска да се "подчинява", пише Бгнес. Оттам идват най-големите проблеми във връзката на двама души с тези зодии. Постоянно искат да втълпят своя начин на мислене в другия, заради което се карат почти постоянно, а постигането на компромис е мисия невъзможна.

Овните обичат нещата да се развиват бързо. Те бързо предлагат на половинката си общ покрив и брак, докато козирозите действат бавно. На тях им е нужно повече време, за да предприемат голяма крачка. И все пак, ако стигнат до брак, проблемите ще започнат веднага, след като еуфорията от нещо ново отмине. Друга основна пречка е почти невъзможното чертаене на общи планове. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби