Не и това! Една беда никога не идва сама. Вижте какво сполетя горкия Веселин Маринов

loading...

Веселин Маринов бил разпънат на кръст между София и родния Полски Тръмбеш, където неговата майка Йорданка се борела със здравословни проблеми. Пенсионерката, която доскоро възхищавала млади и стари със здравия си дух и трудолюбивост, вече била на легло и я мъчели не една или две болести.

Откакто състоянието ѝ се влошило, естрадният певец биел по 500 километра всяка седмица, за да я навестява лично и да ѝ дава кураж.

Когато работата не му позволявала да отскочи до родната къща, задължително се обаждал на майка си Йорданка по телефона. „Чуваме се непрекъснато.

Звъня ѝ всеки ден“, казва трубадурът. Веско бил непрекъснато на тръни, защото неотдавна родителката му влезе по спешност в болница заради изключително високо кръвно, намираща се в прединфарктно състояние. За щастие, лекарите успели да я закрепят, но живецът ѝ се изпарил и от ден на ден възрастната жена ставала все по-немощна.

„Последната година беше много тежка за нея. Толкова беди ѝ се струпаха на главата, че не знаеше за кое по-напред да скърби“, коментират съграждани на прочутата в Полски Тръмбеш Йорданка. Тегобата на пенсионерката започнала през миналата пролет, когато внезапно почина съпругът ѝ Стефан. Бащата на певеца от 10 години бил диагностициран с диабет, който накрая го довършил. Бай Стефан първо бил на инсулин, после на хапчета, а накрая се наложило дори да лежи в болница, пише Ретро. Изпълнителят на „Горчиво вино“ настоявал да вземе родителите си при себе си в София, но те били твърдо против и отказвали с мотива, че целият им живот е преминал в 5-хилядното градче в Северна България.

Само ден след като Стефан починал, издъхнал и духовният баща на Веско Маринов – Тончо Русев. Скръбната вест и разклатената психика на певеца допълнително разтревожили майка му Йорданка, а за капак я довършил разводът на нейната внучка Йоана, която обичала безрезервно. Любовните несполуки на сина ѝ също я тормозели денонощно и макар Веселин да я убеждавал, че в момента имал сериозна жена до себе си, тя не харесвала снахата Веселина, понеже научила, че имала преден брак и деца от мъж със скандална биография.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби