Шеф Гордън Рамзи е категоричен: Никога не яжте в ресторант на този ден! Видео!

loading...

Кой е най-лошият ден в годината за вечеря в ресторант? Според британския шеф Гордън Рамзи това е празникът на влюбените 14 февруари. Може би това изявление ви звучи изненадващо, тъй като тази дати традиционно се свързва с вечеря навън. 

Според готвача обаче "Свети Валентин е най-лошият ден от годината, за да излезете на вечеря." "Заетите кухни с тонове вечери означават, че не получавате истинското усещане в ресторанта", казва Рамзи. За да не се притеснявате как ще прекарате празника, готвачът предлага примамлива алтернатива. "Трябва да готвите на 14 февруари. Какво е по-романтично от хранене, приготвено лично от вас за партньора ви, в комбинация с добра бутилка вино?" Данните сочат, че повече от 62 % от американците празнува празника на влюбените. Общата сума, която харчат за него, възлиза на 20 милиарда долара годишно. Средно един американец се бръква за 150 долара на празника, а американките със 74 долара, пише профит.бг.

Ако сте решили да се възползвате от съвета на Рамзи за следващия празник на влюбените да сготвите лично на половинката си, то ние ви съветваме да изберете пастата за главен герой в менюто.  Вижте във видеото готвачът приготвя идеалната порция от това италианско ястие:

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби