Астропрогноза за март от Оксана-Успехът ще е на страната на 2 зодии, за друга ще има нова

loading...

Астропрогноза за март от Оксана-Успехът ще е на страната на 2 зодии, за друга ще има нова любов

Март е променлив и може да изненада с всякакво време, трудно е да се предскаже нещо. 

Но звездите в техните прогнози са точни. Днес ще споделим с вас астрологичната прогноза за март 2019 г.от професионалния астролог Оксана Пашинска . Тя разказа подробно какво очаква всеки знак от зодиака в този светъл месец.

Астрологична прогноза за март

Първо, нека поговорим за общите тенденции на месеца, за благоприятните и неуспешните дни, а след това преминете към всеки зодиакален знак.  Оксана Пашинска казва, че мотото на този месец е да се осмеляваш, твориш, въплъщаваш! Той ще бъде богат, доста успешен и невероятно креативен. Нека да разберем какво ни очаква.

Месецът започва с новолуние, което ще се случи на 6 март в знак на Риби. Ако от началото на годината не беше възможно да реализираме плановете си, тогава новолунието ще бъде подходящо време за това. Успехът ще придружава делата.

Март ще се управлява от ретрограден Меркурий. Ретроградното не е ужасно, но може да възникнат трудности. Дните от 3, 4 и 27 март ще бъдат особено трудни. По това време Меркурий спира, което означава, че си струва да се чакат закъснения в бизнеса. Някои споразумения могат да бъдат нарушени, документите ще бъдат загубени или оборудването ще се провали. Тези дни трябва да избягвате важни въпроси.

Март е неблагоприятен за пазаруване, особено за всичко свързано с технологиите. Подобре е да отложите важни покупки за следващия месец, а ако наистина имате нужда, тогава закупете необходимото от 1 до 3 март. Когато купувате нещо в края на месеца, внимавайте с документите и проверявайте информацията. Всяка дейност през март е възпрепятствана от ретроградния Меркурий, но ако се фокусирате върху урок не го изпускайте. Твърдостта е вашият верен приятел за целия следващ месец.

От началото на март до 6 април всички препоръки започват с „не“: не извършвайте големи сделки, не правете големи покупки и инвестиции, не стартирайте нови проекти и бизнес за в бъдеще; не подписвайте важни договори, не сменяйте работата си; не се преместват на ново място на пребиваване; не наемайте нови хора; не започвайте нов курс на обучение; Не купувайте комуникации, транспорт, домакински уреди.

2 март Венера влиза в знака на Водолея. Необходимостта от емоции, за тяхното свободно изразяване, нараства. Време е да изповядате любовта си, да направите стъпка, която се страхувахте да вземете. Особено важно е да внимавате до 15 число, след това силата на тези решения ще отслабне. Този месец, всичко ще бъде присъщо несериозно, а месецът ще бъде романтичен и ярък. Сега се обръщаме към всеки знак на зодиака. Този месец е изненада за всички.

Овен

В първата и втората десетдневка на месеца Овен увеличава енергията, активността и самостоятелността си. Най-накрая ще излезете от зоната за комфорт, която сте създали за последните две седмици. Това ще ви помогне да действате целенасочено, не много бързо, както сте свикнали, но с очакването на определен резултат. Това важи особено за родените от 30 март до 20 април.

Телец 

Астрологична прогноза за март 2019 г. Телецът обещава успех в сферата на любовта. Възможни са нови романтични познанства, приятелството може да прерасне в любов. Началото на месеца е доста хармонично, но след 10-ия ден, обърнете внимание на поведението си към партньора, може да бъде грубо и агресивно. Близнаците Близнаци са много разсеяни този месец. Те са склонни да се бъркат в потока от информация, да объркват важни дати, цифри. През март по-добре слушайте интуицията си, тя е много по-ефективна от логиката. Тези, които са родени от 9 до 15 юни, имат склонност към самоутвърждаване, откривайки кой нови възможноски. Това може да съсипе отношенията на работното място.

Рак

Темата на месеца за Рак – партньорството. В началото на месеца Рак е склонен към емоционална нестабилност: увеличава чувствителността, приема всичко лично. Това състояние е особено характерно за родените на 17-20 юли. Ако не се ръководите от емоциите, ще можете да решите много въпроси и да постигнете споразумения с партньорите си. 

Лъв

През март Лъвовете са склонни да летят в облаците. Не се препоръчва да се ангажират с важни въпроси, изискващи прецизност и задълбоченост. Но творчеството – най-много. Използвайте въображение и интуиция, но не летете  нависоко. В края на месеца поддържайте егото си, за да не развалите репутацията си.

Дева

Дева ще се занимава с бърникане. Вие ще видите всички недостатъци и грешки лесно, но трябва да ги поправите внимателно. Ако оставите нещата да вървят по пътя си, ще трябва да направите всичко и работата ще се увеличи.

Везни

До края на месеца е възможно стагнацията в бизнеса. Поради това ще почувствате спад на самочувствието, но не трябва да се затваряте в него. Може би ще е по-добре да сложите нещата и да се приберете у дома. Направете малък ремонт, купете нови столове или пренаредете мебелите. Те ще донесат удоволствие и приятни промени.

Скорпион

От вас се произвежда силен поток от енергия, можете да постигнете целите си. Особено се очаква повишаване на силата в началото на месеца, да се възползвате от това време с полза. За да не се изгори, ангажирайте се в релаксиращи практики.

Стрелец

Стрелец повече от обикновено има тенденция да преподава навсякъде. Този месец вашата склонност да се борите за шампионата и да докажете, че сте главният, ще бъде особено остра. Пазете себе си от себе си, за да не разваляте отношенията си с другите. Също така се занимават с уреждането на дребни семейни проблеми.

Козирог

За Козирог, март ще бъде добър месец за справяне с вашия вътрешен свят. Разберете себе си, разберете какво искате, къде отивате и кои сте в действителност. Този период на самопознание ще ви помогне да подобрите своята ефективност и да продължите напред.

Водолей

За Водолей, март ще бъде месец на романтика. Ще се влюбите, но не създавайте илюзии за това. Ако сте във връзка, тогава има шанс да ги укрепите. Възможна нова любов, която ще продължи много дълго време.

Риби

Рибите, родени през март, носят розови очила. Летите в облаците и не е лесно да се върнете към реалността. За да не отлетите, да се занимавате с творчество, покажете се на света. Особено благоприятно за това ще бъде края на месеца. Успехът е на ваша страна, хванете го за опашката. Това е, което звездите обещават на зодиакалните знаци през първия месец на пролетта. Какво да кажа, месецът обещава да бъде добър, макар и не без трудности. Най-важното е, че не забравяйте, че съдбата ви винаги е във вашите ръце. 

Успехът и късметът винаги са възможни, дори ако звездите са против него! И какво ви обещават звездите този месец? Доволни ли сте от астрологичната си прогноза? Кажете ни в коментарите.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби