Седмичният хороскоп на Алена зарадва тези зодии, но хвърли други в смут! Ето ги големите печеливши

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Няма да ви се иска да работите, ще сте обзети от желание да си почивате.

Макар да не сте от хората, които обичат да бездействат, опитайте се да се насладите на този период.

В службата се съсредоточете върху текущите си задължения и отложете изпълнението на по-сериозните си задачи и ангажименти.

Най-общо казано, грижете се за себе си.

Телец
Идната седмица ще премине гладко за вас, ако проявявате по-голяма толерантност към околните. Разбира се, това не значи да приемате всичко и всички, а просто да се постараете да гледате на ситуациите през очите на другите. Приятелският подход ще ви осигури успехи в любовта. Споделяйте с колегите си своите идеи и проблеми.

Близнаци
Умението ви да общувате и да разглеждате една ситуация под различни ъгли ще работи изцяло във ваша полза. Повечето хора ще бъдат благоразположени към вас и ще ви съдействат. Ще имате възможност да се видите с приятели, а срещите ви ще бъдат приятни и ползотворни. Опитайте се да бъдете естествени.

Рак
През следващите дни може да има моменти, в които да се разстроите или нещо да ви притеснява. Ако не задълбавате прекалено в проблемите, има шанс всичко да премине гладко. Началото на седмицата ще бъде напрегнато. Ще приемате всичко прекалено навътре и ще преувеличавате. По-разумно е да не действате прибързано.

Лъв
Много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако обектът на желанията ви не отвръща на чувствата ви, положението може да стане по-напечено след средата на периода. Ако като цяло връзката ви е хармонична, няма от какво да се притеснявате. По всяка вероятност ще навлезете в по-емоционален и по-напрегнат период.

Дева
Ще бъде осъществен преход към по-значимите промени, които много от представителите на знака ще преживеят съвсем скоро. За някои от вас седмицата ще отвори врата към нови възможности, но пред други това ще стане чак след като успеят да се разделят с миналото. Не е изключено да срещнете човек, който ще ви развълнува.

Везни
Предстоящата седмица ще е благоприятна за вас – вероятно ще има и напрегнати моменти, но като цяло настроението ви ще е добро. Това ще се дължи основно на факта, че ще се разбирате отлично с околните, а те ще ви оценяват и ще ви съдействат. Изградените от вас отношения ще се развиват гладко и хармонично.

Скорпион
В началото на периода бъдете по-внимателни, защото не е изключено да се замесите в конфликт и положението да стане по-напечено. Стойте настрана от враждебно настроени хора, а самите вие се въздържайте да проявявате словесна агресия. Във вторник и сряда обстановката ще е по-спокойна, което ще ви позволи да се съсредоточите върху задачите си.

Стрелец
Ще обърнете по-голямо внимание на себе си, няма да се занимавате с околните и да позволявате работата да обгръща цялото ви време. Началото на периода е по-подходящо за почивка и уединение, отколкото за активна дейност. Посветете се на себе си – на вътрешния си свят и личните дела. Може да се ядосвате по-лесно на грешките на околните, затова бъдете въздържани.

Козирог
Повечето от вас ще се почувстват добре оценени – както от приятелите, така и на работното си място. Самочувствието ви ще се подобри, защото усилията ви няма да останат незабелязани и ще получите нужното признание. Наградата ще е морална, но не е изключено да придобие и финансово изражение. Обърнете по-специално внимание на близките си хора.

Водолей
Очакват ви приятни преживявания. Отношенията с най-близките ви хора ще бъдат хармонични, особено през първата половина на периода. Ако искате да спечелите човек на своя страна, сега е моментът да действате. Не се отказвайте – в крайна сметка ще постигнете успех.

Риби
Препоръчително е да не се впускате в нови начинания и да не правите резки движения. В следващите дни вниманието ви ще е насочено по-скоро към душевния ви свят и желанията на сърцето ви, отколкото към това, което ще се случва край. Не отдавайте прекалено голямо значение на тревогите. Опитайте се да живеете в настоящето, а не да се водите от смътни предчувствия.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби