Вече всичко е ясно! Ето кои Български ВИП дами са минали през леглото на боса Жоро Илиев!

Попфолк певици, спортистка и водеща сред любовниците на Георги Илиев, той обаче държи до последно на съпругата си Мая Илиева

„Уикенд“ публикува списък със завоеванията на митичния бос, без претенцията за изчерпателност.

Кати
Пеперудата на попфолка Кати е официална любовница на Георги Илиев през 1999 г. Тя моментално попада в леглото му след като вади хита си „Пеперуда“.

Главния изкарва дълга връзка с нея, близо година и половина.

Покрай него започва и пропадането на Кати – тя започва да взема наркотици и да се държи надменно с колежките си. Злите езици твърдят, че босът на ВИС-2 често е унижавал певицата, като я „подарявал“ на свои приятели.

Глория
Глория е следващата попфолк звезда в списъка на Георги Илиев. Тя е негова официална любовница около година – от лятото на 2003-а до пролетта на следващата година. По това време русенката е на върха на славата си. Заради авантюрата си с боса на ВИС-2 певицата зарязва мъжа си Илия Загоров.

Дарина Павлова
Дарина Павлова е сред ВИП любовниците на Георги Илиев в края на 90-те години, когато войната между ВИС и Мултигруп е в разгара си. Съпругата на Илия Павлов обаче палува с най-големия му враг – Жоро Илиев и това е публична тайна в подземния свят. „Той е невероятно надарен“ – разкрива впоследствие г-жа Мулти.

Кали
Кали е не точно любовница, а по-скоро играчка в ръцете на боса на ВИС-2. Тя го облекчава до последно. И до днес вървят слухове, че големият син на певицата е от Жоро Илиев, но тя яростно отрича това. ДНК тест не е правен.

 

Стефка Костадинова
Стефка Костадинова има привилегията да е интимна с Георги Илиев, когато той е на върха – средата на 90-те. Мечтата на лекоатлетката обаче е да се омъжи за него. През 2000 г. обаче той слага точка на отношенията си с нея, но и след това те запазват добрите си отношения.

Яна Грудева
ТВ водещата Яна Грудева е последната тръпка на Георги Илиев. Връзката им започва през февруари 2005 г., малко преди да убият Главния. Куршумът, който го застига в края на август, същата година, ги разделя завинаги. Говори се, че последния есемес в телефона на Главния бил именно от Яна Грудева, но той вече бил мъртъв, за да й отговори.

Вестникът добавя в списъка си и Анелия, но това може и да не е истина, тъй като Георги Илиев кумува на певицата на сватбата й с Коко Динев.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби