Изплува от дълбините на мистерията! Това е най-дълбоко пазената тайна на Ахмед Доган. Ето кой е той

loading...

Син на Ахмед Доган, неизвестен на широката общественост, живее в Истанбул заедно със своята майка. Тайното дете на Сокола се казва Айан Терзи и в момента е на 23 години, студент в един от най-престижните турски университети.

В биографията си вече има едно завършено висше образование в специалност „Политически науки“, а в момента следва и бизнес администрация, твърди retro.bg

Образованието и животът на Айан и майка му Айтен се финансирали изцяло от почетния председател на ДПС, но инкогнито.

Доган не е признал официално момчето, макар да плаща издръжка за него, откакто се е родило, твърдят роднини. Историята, че е биологичен негов наследник обаче, е потвърдена още през 2009 г. от майката и вуйчото на детето, както и от член на централното ръководство на партията. Самият Айан прилича изключително много на Доган, особено в очите и брадичката, може да се увери всеки. Така че дори и да крият произхода му, природата е казала своята дума. Освен това младежът си контактува и с другите деца на политика – батко си Демир и по-малката от него Демет.

Момчето било плод на връзката на Сокола с негова лична секретарка – Айтен, от дуловското село Чернолик. Привлечена от каузата ДПС, младата Айтен дошла в София в началото на 90-те години. По време на партиен купон бившият депутат в 36-ото Народно събрание Орхан Мемиш я запознал с председателя на партията Ахмед Доган, разказва активист на ДПС. Момичето се влюбило в Доган. Айтен била изключително атрактивна - висока, слаба, руса, с много фина бяла кожа. Отначало Сокола бил резервиран, но също я харесал. Скоро лидерът се впечатлил и от характера ѝ -скромна, отзивчива, раздаваща се в името на любовта. Затова Доган ѝ предложил да живее с него в апартамента му в жк „Белите брези“, разказват свидетели на случката от онова време.

След като се преместила при Сокола, Айтен се превърнала освен в лична приятелка на Доган и в негова секретарка и домакиня. Водела личната му кореспонденция, организирала срещите му, като в същото време се грижела и за немалкото общо жилище. В резултат на такова мило посрещане след почти четиригодишно съжителство с Айтен на 12 февруари 1995 г. се ражда Айан. В превод от турски името на момченцето означава „знаменит“. Избрал го бащата, майката се съгласила. Разочаровало я друго – Доган отказал да припознае момчето и да му даде фамилията си. „Вината беше и на двамата. Аз не бях особено настоятелна. Ако тогава бях настоявала повече, можеше Ахмед да склони и малкият да носи неговото име – Доган.

По друг начин щеше да звучи!“, коментира самата Айтен в единственото си интервю преди 9 години. В крайна сметка жената, която е с 11 години по-млада от Доган, склонила в акта за раждане на Айан в графата баща да бъде вписано - неизвестен. Документът е издаден от община Триадица. Малко след това Доган срещнал първата си официална съпруга Айсехел и съобщил на Айтен, че ще се жени. Пратил нея и детето в Дулово, където не ги посещавал, но редовно пращал крупни суми пари. Единствено майка му Демире в началото ходела на крака при внука си, но и тя отдавна спряла. Днес Сокола закрилял извънбрачния си син наравно с останалите си деца, а момчето не му търсело сметка за пропуснатите години.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби