Червилото по словенския президент е само върха на айсберга! Вижте каква е истинската издънка на Радева

loading...

Десислава Радева ни докара международен срам, твърди експерт по протокола

Десислава Радева е допуснала голяма грешка с президента на Словения Борут Пахор. Първата ни дама би трябвало да знае, че има определени правила, които трябва винаги да спазва.

Това разкрива Кристина Крънчева, която коментира гафа на президентшата, която посегна с ръка да изтрие следите от червило по бузата на словенския колега на Румен Радев. Която сама остави.

Според експертът е прието правило при което когато се срещат политици те не се целуват. А само допират бузите си една до друга. Никога не използват устните си, а само се докосват с лица.

Това правило важи и за ръката. Която не се целува с устни и те не трябва да се допират до нея.

Кристина Крънчева не знае дали поведението на първата ни дама е от непознаване на етикета. Но посъветва съпругата на президента да се снабди с червило, което не оставя следи. Така би се спасила от следващи подобни гафове.

Специалистката по корпоративен етикет и протокол изказа поздравленията си на Борут Пахор заради адекватната му реакция. Добре, че бе той да даде добър пример за пиар, смята Крънчева. Иначе резила на Деси Радева щеше да е пълен.

В такива случаи не трябва да се предприема нищо съветва експерта. Никакво червило не трябва са се трие. Това се смята за крайно недопустимо, предават от pik.bg.

Кристина Крънчева не скри, че с поведението си президентът на Словения като истински кавалер е измъкнал първата ни дама от гафа. Неговият жест е страхотен тъй като в началото се стъписва. Но после се усмихва.

Не ни се мисли какво би станало ако Деси Радева бе сгафила с президента Доналд Тръмп!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби