Купи евтина картина, но вътре нещо дрънка! Разряза гърба, очите паднаха! Ето снимки, това просто ни гръмна!

loading...

Днес BRADVA.BG представя на своите читатели нещо едновременно изумително и безкрайно тъжно.

Преди два месеца редакторът на известното американско списание „Вайс“ Джъстин Кафир си е купил сравнително евтина сюрреалистична картина от безизвестен художник от малка галерия в Ню Йорк.

Платил за платното сумата от 88$.

Когато се прибрал у дома, Джъстин забелязал, че картината е по-тежка от обичайното и, че зад платното е скрито нещо. Той разрязал картонения гръб и буквално останал като гръмнат.

В картината имало голямо количество златен прах, диамантен пръстен, няколко малки диаманта, както и сумата от 12 хиляди долара увита в найлонов плик!

Ето снимки:

Изуменият мъж не можел да повярва на очите си. Той се свързал с художника Руби Харт, за да изясни случая.

Мъжете се срещнали, но това, което му признал Руби е разтърсващо. Художникът признал на Джъстин, че страда от неизлечима болест и му остават броени месеци на този свят. Скрил е в картината всички ценности и пари, които притежавал, и по този начин е искал да ги завещае на човека, който ще оцени неговото изкуство. Ексцентричният мъж разкрил, че най-голямото му желание в живота е неговото изкуство да има въздействие върху хората, а по този начин неговото платно ще промени нечий живот./BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби