30-ият слънчев ден е ден на Божията благодат! За да я привлечете в живота си още днес направете това!

30-ият слънчев ден е ден на Божията благодат. Препоръчва се в последният ден на слънчевият месец да се отдаде почитание на Духовните Учители и Духовното Учение. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение.

Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови.

Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно, прогнозира астроложката Ивелина Пенчева за днес.

"Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Могат да се вземат решения за обременителни връзки, но благородно. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, леко сияние. Благоприятно е да гори огън в днешния ден", съветва още тя.

"Добре е да се посети храм, да се почетат починалите, да се четат молитви (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън (или запалена свещ). Необходимо е очистване от всичко старо и излишно", дава своя съвет Пенчева.

"Не се препоръчва активна работа. Сега не е време за домашна работа - почистване, пране. Да не се пътува на дълги разстояния. Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето. Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо. Не спорете с никого и не влизайте в конфликти. Агресията е недопустима под никакъв предлог. Не трябва да се убиват животни, птици, дори насекоми. Да се избягват тъмните помещения", предупреждава тя, пише Пик.

"Днес се препоръчва да се яде студена храна: мляко, млечни продукти, хляб. Да не се претопля. Да се приготвя храната предварително. Подходящо е за начало на гладуване. Да се избягват алкохола и бирата", съветва астроложката.

"Ден на белия цвят, затова хармонични ще бъдат всички цветове в дрехите освен черният. Подходящи са бижута със златист авантюрин и розов турмалин", завършва хороскопа си за днес Ивелина Пенчева.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби