ДРЕВЕН ЕГИПЕТ Е СМЕШНО СЕЛЦЕ! ОТКРИХА ГИГАНТСКИТЕ ЧЕРНИ ПИРАМИДИ! ВИЖТЕ СНИМКИ!

loading...

Оказва се, че глобалното затопляне има и положителни страни! BRADVA.BG първа информира своите читатели за това, което е може би най-значимото археологическо откритие в историята!

Топящите се ледове на Аляска разкриха две гигантски пирамиди, които бялата обвивка е скривала до днес.

Група учени се натъкват на изумителното откритие докато проучват ефектите на глобалното затопляне върху ледниците в района. Първоначално са се видели върха на една от пирамидите и веднага са разбрали, че това е изкуствена структура. Гигантски черни каменни блокове са наредени във същата конфигурация като Великата пирамида в Египет.

Заедно с откритието изтича информация и от американските военни, които са направили детайлни геологични изследвания в района заради опасения от планирани ядрени тестове в Китай, и са стигнали до заключението, че в ледовете има две пирамиди с перфектни пропорции, които са значително по-големи даже и от Хеопсовата.

Откритието на пирамидите изненада всички, освен антроположката Линда Молтън Хау, която от години изучава легендите и преданията на ескимосите в района. Пирамидите са централна част от техните легенди, и според местните шамани те са още обитавани!

Според преданията на ескимосите черните пирамиди се обладават от злият бог Куштака, който изпраща своите слуги да отвличат хора.

Районът не случайно се нарича "Бермудския триъгълник на Аляска"

Друг интересен факт е, че през 70 и 80-те години на 20-ти век от близките градчета безследно изчезват хиляди хора –просто се изпаряват. Уфолозите твърдят, че те са отвлечени от извънземни, но ескимосите са сигурни, че те са станали жертви на Куштака.

Разкопките са вече започнали, но информацията е изключително оскъдна. Лошото е, че старейшина на ескимосите е казал на Линда:

Събудихте велико зло!

Очаквайте подробности първо в BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби