Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 16 март! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Ще имате енергия за няколко човека, но това не значи, че трябва да отнемете функциите на всички вкъщи. Ще имате огромно желание да се повеселите и всички около вас да са добре.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Днес ще е трудно да ви се угоди.

Опитайте да изясните на самите себе си какво точно искате. Денят е много подходящ за поправяне на разни счупени механизми и апарати, ще проявите голяма сръчност и находчивост, проявете се като блестящ техник.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Битовите проблеми може да ви струват твърде прозаични, днес сте настроени много философски към света. Използвайте настройката си, за да научите нещо ново. Пътуването, насън или наяве, е особено ползотворно.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Денят е по-емоционален от обикновено и може да ви дойде малко в повече. Опитайте да се ориентирате правилно в цялата тази какфония от чувства без да вземате страна.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Все още нещо ще ви гложди отвътре, но това не е причина да се дразните или пък да се заяждате с околните. Внимавайте с отделителната система, пийте повече течности и не се претоварвайте с физически дейности.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Не се опитвайте да сте по-оригинални, отколкото можете и без друго идеите ви са достатъчно нестандартни. И не се впускайте в спорове относно политическата обстановка, без друго не сте съгласни с никоя от страните.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес може и да проявите някои от не дотам светлите черти на характера си. Не се опитвайте на всяка цена да се налагате, независимо дали сте прави, проявете малко по-голяма дипломатичност в отношенията си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Можете да продължите заниманията си от вчерашния ден. Ако ви се налага да се поправят уреди или инструменти, днес е моментът. В случай, че се нуждаете от сериозни хора за някаква дейност, потърсете ги сега.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Много подходящ ден да наваксате пропуските сиот първата половина на месеца. Днес можете да бъдете много убедителни, така че използвайте тази възможност да постигнете целта си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Спокоен ден, в който ще ви се иска да виждате и чувате само красиви неща и нищо чудно да го постигнете. На всяка цена се опитайте да излезете сред природата и да вдъхнете свежия аромат на настъпващата пролет.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Днес ще изпитвате състрадание към целия свят и това може да ви угнети за известно време. По природа, обаче вие сте светла личност и едва ли дълго ще изпадате в униние, по-добре помогнете с каквото можете.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Съвсем не лош ден, стига да не се обиждате за щяло и не щяло. Ще имате огромна необходимост от срещи и разговори с хора и защо да не ги осъществите. Не се изживявайте като жертва на домашните задължения, позволете си малко лично време.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби