ЧЕРВЕН КАРТОН! Джина Стоева заряза мъжа си след побоя на детското парти на Десислава!

Злополучният мъж на Джина Стоева - Григор, от когото тя роди прекрасна дъщеричка, вече не е част от живота й. Както вече стана ясно, той заформи пиянски скандал на партито за рождения ден на Борис - сина на Деси Слава и боксьора Благой Найденов.

Това стана ясно след разкритие на HotNews. Както вече писахме възлюбеният й направил пиянски скандал на детско парти организирано от колежката й Деси Слава.

На купона мъжът вилнял, като забил кристална чаша в лицето на Джордан, а в последствие напръскал със спрей за самозащита големия син на Деси - Майки и пастрока му Благой.

Известно време след резила, Джина Стоева е взела твърдо решение да се раздели с бащата на детето й или поне така твърди самата тя, разкрива "Хотнюз". Дали обаче не казва това, за да се разграничи от скандала на партито на Деси Слава?

"В деня, в който беше рождения ден на сина на Деси Слава, имахме ангажимент около детето и той спонтанно реши да дойде с нас. Не възразих, защото не видях нищо лошо. Стояхме 2-3 часа. Когато решихме да си тръгваме аз поръчах такси, казах "Довиждан"“ и се запътих към детския център, който е извън залата, да облека и взема Ивая. В този момент е станало спречкването между него и Джордан, на което аз не бях свидетел. Забелязах суматохата и че група от гостите излизат от заведението. Сметнах, че е най-добре да си тръгнем, за да не разваляме празника. Но веднага щом се прибрах звъннах на Джордан, който ме увери, че е добре. След което звъннах и на Деси Слава, за да се извиня и на нея", коментира случката Джина пред ежедневник.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби