Защо не ви върви в любовта според зодията. Ето кои са пречките, които да премахнете

loading...

Чувствате ли се нещастни в любовта? Питате ли се някога защо не можете да я намерите? Независимо какво правите, все не успявате да поддържате връзка, която да доведе до обвързване.

Боли, когато потенциалната половинка внезапно реши, че не сте човекът за него/нея и изчезне от живота ви. И това се повтаря повече от веднъж.

Добре знаете, че можете да имате невероятен живот, когато сте необвързани и нямате нужда от някого, който да ви допълва, но е досадно постоянно да откривате, че вие и вашият потенциален партньор сте били с напълно различни намерения.

Обичате да се забавлявате, но ви се иска и да сте влюбени и да знаете, че чувствата ви са споделени.

Какво е онова, което ви пречи в любовта според зодията?

Овен

При представителите на тази зодия интересът е изключително кратък. И това не се отнася само за хората, а и за дейности и активности. Не всеки момент от връзката е забавен, но трябва да се премине и през трудните моменти, за да стигнете до хубавите.

Овните се отегчават твърде лесно и след това губят и малкото търпение, което им е останало. Тогава те стават импулсивни и безразсъдни и внезапно прекратяват взаимоотношенията.

Телец

През повечето време Телците са чудесни хора, но понякога може да се държат като истински зверове. Те може да бъдат груби и напълно безсърдечни към чувствата на другите хора. На моменти те са упорити и със силно чувство на притежание.

Тогава те не се интересуват от причината или от гледната точка на другия и в потенциалния им партньор се появява усещането, че не ги е грижа какво чувства той/тя и че нямат намерение да правят компромиси, за да подобрят връзката си.

Телците трябва да се справят с проблемите, свързани с контрола, за да могат да се обвържат по-сериозно.

Близнаци

Представителите на тази зодия вечно се притесняват, че може да изпуснат нещо, затова когато започнат да се сближават повече с някого, у тях се поражда съмнението дали взимат най-доброто решение. Започват да се чудят какво ще стане, ако се появи някой, който е по-подходящ, или ако партньорът не може да удовлетворява сексуалните им нужди през следващите четиридесет години?

Те не биха искали да вземат решение, което впоследствие да се окаже грешно.

Рак

Раците са много чувствителни и са склонни да накарат хората да се чувстват така, сякаш могат да ги разстроят без да имат такова намерение. Родените под този знак са емоционално минно поле и имат склонност да се справят с трудностите чрез своите емоции, а не посредством логиката.

Фантастично е, че имат такава връзка с емоциите си и са съпричастни към чувствата на другите, но трябва да развият по-дебела кожа.

Важно е хората около тях да се чувстват така, че да могат да бъдат себе си, без да се безпокоят, че могат да разстроят Раците по невнимание.

Лъв

Макар да са невероятни личности, те винаги се чудят: „Защо не мога да намеря любов?“ Истината е, че връзката с тях може да бъде изтощителна, тъй като те искат постоянни комплименти и внимание, а когато не ги получат, егото им се наранява.

Те трябва да осъзнаят, че не се нуждаят от ничие одобрение и могат да процъфтяват и без вниманието, което смятат, че им е толкова необходимо.

Дева

Те имат много високи стандарти за себе си и за другите и се чудят защо всеки път, когато открият любов, тя се изплъзва от ръцете им. Истината е, че е много трудно да се изгради връзка с някого, който постоянно намира грешки.

Никой не обича да бъде критикуван, дори и когато е поискал мнение. По-добре би било, ако след конструктивната критика все пак Девите вметнат и някой позитивен коментар.

Везни

Те искат да повярват, когато някой им казва, че ги обича, но им е трудно. Везните са много подозрителни. Не че мислят, че никой не може да ги обича, просто имат дълбоко усещане за несигурност.

Обичат да изпитват хората, за да са сигурни, че те наистина мислят това, което казват, когато заявяват своята любов. Често обаче хората се уморяват да доказват своите мисли и чувства.

Скорпион

Те почти винаги превръщат в голям проблем и най-дребните неща, тъй като са настроени за конфликти. Не всички обаче искат да се конфронтират с тях. Изглежда обаче, че Скорпионите намират конфликтите за стимулиращи и енергизиращи.

Тяхната интензивност е мощна и невероятна, когато е насочена към нещо положително, но когато не е така, става плашеща. Представителите на тази зодия имат силен чар, когато искат, така че да се съсредоточат върху това хората около тях да се чувстват комфортно.

Стрелец

Те не бива да забравят, че не всички са съгласни с тяхната философия. За да получат безрезервна любов, ще трябва да направят някои компромиси във връзката.

Никой не казва, че вече не трябва да пътуват, просто времето, прекарано с любимия човек, трябва да се превърне в приоритет за тях.

Знаят, че се наслаждават на романтичната и забавната страна на любовта, просто трябва да приемат и другите страни на връзката.

Козирог

Козирозите трябва да понижат защитата си или никой няма да може да види тяхната уязвимост и истинската им същност. Представителите на тази зодия толкова се страхуват да не бъдат наранени, че в крайна сметка заемат отбранителна позиция.

Козирозите са много привлекателни и заслужават любов, но ако продължават да спират всеки, който прави опит да се доближи до тях, определено ще имат проблем в това отношение.

Водолей

Водолеите не се чувстват особено комфортно да говорят за чувствата си, но любовта е много силна емоция, която на практика изисква да бъде изразена.

Не могат да очакват някой да ги обича, ако те не му позволят да го направи. Колкото повече работят, за да могат да се справят с емоциите, толкова по-скоро ще имат мечтаната връзка.

Риби

Родените под този знак прекарват толкова много време в любовни фантазии, че понякога дори не могат да разпознаят любовта, когато се сблъскат с нея. Тя не е онова, което представят романтичните комедии – любовта е разхвърляна, предизвикателна и понякога дори дразнеща.

Рибите трябва да свалят розовите очила, за да могат да видят неочакваните за тях начини, по които се появява любовта.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби