Лошо ни се пише! Ясновидката Гюкчен разркива кога ще падне българското правителство! Всеки момент ще ни помете

loading...

 

След динамичната 2018-а, 2019-а година ще бъде преходна, наситена с много промени. 2019-та година ще е много трудна.

Задава се банкова криза след август месец. Проблемите ще са свързани с кредити, инвестиции, бизнес. 

Реформите в страната няма да зависят само от политиците, а и от гражданите. 

Гражданското неподчинение ще продължи до март месец и след това хората ще издигнат нов политически лидер и ще се отиде на избори. Този човек го има и сега в политическото пространство, но не е лидер. 

Такава прогноза направи топ ясновидката Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен пред Novini.bg. 

Тя е единствената гадателка, която каза, че Великобритания ще излезе от ЕС през 2016 г. и позна. 

Освен това видя атентата на бургаското летище и обединението на Балканите. 

Политически трусове

В страната се задават много политически дебати и кръгли маси. Ще се съберат много хора на едно място, които ще решават съдбата на България, включително политици и граждани. Въпрос на месеци е да падне правителството. Най-вероятно това ще се случи през март, когато има ретрограден Меркурий, прогнозира ясновидката. 

През 2019 година отново ще има протести, но те вече няма да са на нивото, на което са били – бунтарството, а на ниво преговори и по-високи изисквания. В момента, ако има избори, партиите ще се наредят като преди, само че патриотите си отиват от властта след август месец. 

Гюкчен предрече големи реформи в страната ни след март месец. Дошло е времето големите политически сили не да се карат, а да послушат народа, защото оттук нататък той ще ръководи.Може да се стигне дотам да бъдем президентска държава, а не парламентарна. 

Ще има избори, след което ще се оформят четири конфигурации в парламента, като едната от тях може да е гражданска формация. 

През следващите две години пак ще има масово изселване на българи. В един момент ще останем една малка държава. Може би трябва на тези кръгли маси, които виждам, да се направи нещо и за ромите, да се интегрират тези хора, да се работи и срещу наркотиците.

Във всяко семейство вече има хора, които взимат наркотици. Тревата не е безобидна. Трябва да легализират медицинската дрога, за да го няма това масово разпространение, което сега се случва. 

В следващите две години България ще изживее своя преход. Политиците и гражданите трябва да са будни. През 1990 година не е имало преход, тогава са разпределяли парите. Трябва да вдигнем от руините нашата държава. Започва да се променя мисленето на хората, ще дойдат млади хора, които наистина ще искат да живеят тук. 

Войната по пътищата става все по-кървава 

Много катастрофи ще има, и то покрай празниците. Моят съвет е всички да бъдат много внимателни, защото има много агресия по пътищата. На всяка цена трябва да се приеме закон за хората, които работят на улицата, да бъдат застраховани, защото агресията до март месец ескалира, прогнозира гадателката. 

Знаковите арести в страната 

На въпрос дали ще има още знакови арести в страната на бизнесмени, Гюкчен разкри, че Баневи ще бъдат оправдани. И се аргументира – ние нямаме доказателства срещу тях, независимо че има толкова свидетели. След година и половина те ще са на свобода, категорична бе тя. 

По друг нашумял случай за корупция срещу бившия кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева, гадателката заяви, че за нея тази жена няма вина. Не знам защо решиха, че това е политически арест. Трябва да се разследват всички бизнесмени, които получават обществените поръчки. Ние всички сме свидетели по това, което става по пътищата. Нужно е да има контрол в държавата, защото невинни хора плащат за техните кражби. 

Отношенията ни с Македония 

До конфликт няма да се стигне. Отново ще има кръгла маса. 2019 година ще бъде на преговорите. Виждам, че идва подем на българите, но той няма да е толкова лесен. Ние трябва да си защитим историята, трябва политиците да защитят, хората които са ги избрали, а не да ни продават за жълти стотинки. 

Разпадане на ЕС 

Виждам към края на 2018 и началото на 2019 година, че Франция ще тръне към излизане от ЕС. В страната ще има анархия. Може да се стигне до падане на кабинета и подаване на оставки. Правителството във Великобритания може да падне, Брекзит ще го влачат още година – година и половина. 

Тероризмът 

Терористичните актове в света ще продължат. Това е третата световна война, тя е невидимата война. Тя взима невинни жертви, и ако ние хората сами не се променим и не започнем взаимно да се пазим, няма как да предпазим и България. В България ще има атентат, но няма да вземе такива жертви, както в другите страни. Гюкчен добави, че е много вероятно това да се случи отново на летище. 

Тя припомни, че навремето е видяла, че ще има атентат в Сарафово, но никой не й е повярвал. Тя призова да се засили контрола на летищата и по границите, защото ние не знаем кой влиза и кой излиза от нашата държава. Самите ние трябва да проявим гражданска отговорност към тези неща и да се пазим.

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби