Огромна новина за арестувания милионерски наследник Вълчо Арабаджиев!

loading...

Вълчо Арабаджиев-син прекара 7 месеца зад решетките

Задържането на Ветко и Маринела Арабаджиеви в Барселона ще сложи край на продължителния арест на техния най-малък син Вълчо Арабаджиев – пише в. „Уикенд“.

21-годишният наследник на пловдивската фамилия гние в следствения арест от август 2018 г., а адвокатите му настояват, че младежът е държан като заложник в тюрмата до появата на родителите му – отбелязва изданието.

През последните месеци Вълчо Арабаджиев на три пъти опита да излезе под домашен арест, но съдът отряза мераците му и опитите на адвокатите му не дадоха резултат.

Според прокуратурата наследникът на Ветко и Маринела е знаел, че произходът на откритите 10 милиона евро в хотел „Маринела“ е престъпен. Вълчо обаче твърди, че даже не е подозирал колко пари са съхраняват в десетките кутии за обувки във ВИП апартаментите на семейния хотел, открити при обиск.
На 9 януари, тази година Вълчо навърши 22 години, но посрещна рождения си ден зад решетките.

„Момчето всеки момент ще бъде пуснато под домашен арест, а мястото му в килията ще бъде заето от неговите родители Ветко и Маринела“ – призна представител на Специализираната прокуратура. Очакванията на родните власти са задържаните в Барселона Ветко Арабаджиев и жена му Маринела, както и техният ятак Жоро Шопа, да бъдат екстрадирани у нас до средата на април.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби