Смразяващо: Ето какво е казал Людмил на дъщеричката й, след като заколи Камелия

loading...

"Голяма беля направих. Тичай при баба ти и при дядо ти". Това казал Любомир Аяров на 14-годишната си дъщеря, с която се засякъл във входа на жилището им в Ботевград непосредствено след убийството, пише "Телеграф".

Точно 8 минути по-късно 42-годишният мъж се гръмнал в главата с ловната си пушка "Байкал".

Момиченцето пък изтичало до ателието на майка си Камелия и я заварило да лежи мъртва на паважа. 

Убийството беше извършено в 17:24 часа във вторник. Свидетели обаче разказаха, че скандалът между Камелия и Любомир се разиграл още в ателието й. Двамата се разделили преди 2-3 дни, но мъжът отишъл да се доизясняват.

Скарали се, а той наръгал шивачката в корема и сърцето. После двамата изскочили навън, Аяров й крещял: "К**во, ти бял ден няма да видиш!", след което я наръгал в хълбока, метнал се на колата и избягал.

След секунди 37-годишната жена издъхнала. Любомир се отправил към жилището им което се намирало само на няколко завоя от ателието. Разминал се с дъщеря си във входа, влязъл в апартамента и се гръмнал в главата. 

Брадва.бг припомня, че убийството е станало заради ревност. Любомир разбрал, че жена му Камелия има дългогодишна връзка с друг мъж, в когото даже била влюбена. При тази информация той превъртял и в момент на афект решил да сложи край на живота на любимата си. Със самоубийството си той остави двете им деца сираци - момченце на 9 години и момиче на 14. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби