Пълнолуние във Везни: Конфликти и напрежение при тези зодии…

loading...

На 21.03. в 04.00. часа сутринта настъпи Пълнолуние в знака Везни. Тогава Луната застава в опозиция със Слънцето в Овен. Събитието е много вероятно да действа от 20.03. до 22.03.

През този период е възможно да имаме конфликти и трудности най-вече в близките ни връзки, интимното ни партньорство, служебните ни ангажименти, частния ни бизнес и контролът над ситуациите около нас, а именно сферите на влияние на знаците Везни и Овен.

В професионален план е възможно да сме недоволни от досегашните си постижения или сътрудничество и да се спуснем да предприемаме стъпки за промяна, но е добре да използваме периода предимно за анализ и планиране, без да стартираме нови неща.

В личен план не е изключено да усещаме силен дисбаланс между нещата, които искаме съзнателно от другия и тези, от които в действителност се нуждаем. За това е важно да сме изключително внимателни при общуването ни с любимия, да не нищим излишни подробности и да не преиграваме в изискванията си. В дните около Пълнолунието съществува риск да сме свръх емоционални и да реагираме прибързано, като кажем или направим неща, за които в последствие да съжаляваме.

Най-напрегнати ще бъдат дните около Пълнолунието за кардиналните знаци Рак, Козирог, Овен и Везни, както и за хората с Асцендент и лични планети в тези знаци. Добре е те да избягват влизането в конфликтни ситуации и излишното изясняване с любимия или с близък до сърцето им човек.

Водните знаци Риби и Скорпион е добре да внимават с алкохола, храните и напитките, които консумират, за да не си навлекат здравословни неразположения в последствие. Огнените знаци Стрелец и Лъв ще са силно ангажирани с обществения си имидж и дълго ще анализират впечатлението, което оказват на околните.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци е много вероятно да имат любовни вълнения и да търсят близостта на човек, когото харесват.

Земните знаци Телец и Дева е възможно да получат важни съобщения, които силно ще ги развълнуват. Ако написаното или казаното не им е много ясно е важно да си дадат време за реакция, а да не действат първо сигнално, понеже съществува риск от недоразумения.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби