Известната астроложка Анжела Пърл с Таро прогноза за април: ОВЕН реализиране на цели, БЛИЗНАЦИ започва

loading...

 

През 2019 г. местоположението на планетите напълно съвпада с активното и позитивно настроение на силите на природата.

Любима на нашите читатели, възхитителната Анжела Пърл, астролог и таролог с 20 годишен опит, отново разкрива тайните за това как да постигнем успех и щастие в приближаващия се нов пролетен месец - април.

Именно нейните положителни прогнози се сбъдват и помагат на много хора!

Овен

Родените през този месец ще получат прекрасен подарък за рождения ден. От финансова гледна точка ситуацията ще бъде просто невероятна: имате достатъчно от всичко, от което се нуждаете, та дори и дори повече!

Ще има много сила, енергия и възможности за реализиране на желания и цели. Дори не се съмнявайте - действайте, защото това е прекрасен период, за да направите живота си точно както искате. Също така се опитайте да слушате интуицията си: през април тя определено няма да ви разочарова.

Телец

От първите дни на април промените ще проникнат в живота на Телец. Ще се появи информация, която ражда идеята как да се промени живота им. Възможно преместване, промяна на длъжността или мястото на обучение. Уран, влезе в знака на Телец и не може да не повлияе на живота на представителите на този красив знак на зодиака.

Може би в живота ви ще има човек, който ще обърне вашия мироглед. Промените ще оживеят за Телец буквално светкавично и драматично. Анджела съветва да давате подаръци на близки хора през този период, а след това животът няма да остави Телец без съкровен дар.

Близнаци

Близнаците най-накрая ще започнат нов период от живота си. Ще има сила, енергия и възможности за действие. Вероятно ще започнете нова връзка или положителни промени по време на работа.

Опитайте се да не обръщате внимание на това, което казват другите, така че да не засяга самочувствието ви. Анджела Пърл също съветва да научите как да спрете негативните си мисли. Не трябва да се тревожите за работата: през април работата ви ще бъде оценена.

Рак

За да поддържате добро здраве през този период, трябва да се научите да се отпускате, да се опитвате да бъдете по-малко нервни и да избягвате стресови ситуации, когато е възможно. Ако не можете да се справите сами, може да е полезно да се обърнете към помощта на психолог или се посъветвайте с близки приятели.

Прогнозата на Таро съветва Рака сериозно да помисли за подобряване на материалната ситуация. Ако парите постоянно не са достатъчни, защо седите на това работно място? Отидете да учите, да подобрите уменията си. Може би приятелите ви ще ви предложат нещо по-изгодно от това, което имате.

Лъв

Нови познанства, преговори, помирение - месец април е много благоприятен за комуникации, договори, преговори. В личния си живот ще има приятна промяна. Има голяма вероятност да се намери сродна душа и един прекрасен романтичен период очаква Лъвовете. Здравето няма да ви подведе!

Дева

През април много Деви ще се чувстват като кралици и крале. И то в почти всички области на живота. Силата и късметът са на ваша страна, така че ако имате глобални планове и грижи за този период, не се притеснявайте, всичко ще върви добре.

Това е чудесен период за посвещаване на времето на творчеството и развитието на вашите таланти. Между другото, вероятно някой от семейството ще ви представи много ценен и красив подарък, който ще повлияе на настроението ви.

Везни

За Везните през април-2019 ще отворят интересни перспективи. За някои това ще бъде нова работа в необичайна област; Някой ще направят първите стъпки в собствения си бизнес. С каквото и да решите да се занимавате, ще успеете.

През втората половина на месеца може да бъдете вкаран в ненужен конфликт. Опитайте се да не губите време за това и да не се забърквате в негативни ситуации.

Скорпион

С финансите всичко ще бъде наред. И парите може да дойдат от там, където не очаквате. От гледна точка на здравето, всичко ще бъде без проблеми.

Опитайте се да общувате повече със семейството си, да им помагате. Необвързаните Скорпиони могат да разчитат на ползата от Венера - богинята на любовта и красотата. Красива романтика ще бъде като приказка, а краят на тази история е силен и щастлив брак.

Стрелец

Вероятно ще има желание да се откаже от нещо, което не им се струва подходящо и след това да започне отначало. Това е периодът, в който започвате да разпервате крилата си, искате да научите нещо ново. Може би малко, но доста плодотворно и богато пътуване.

Неомъжените Стрелец имат възможност да се срещнат с "втората половина". Къде точно? Огледайте се около себе си, прибирайте се след работа и не пазарувайте като попарени.

Козирог

Прогнозата за Таро за месец Април за Козирозите ще изисква от вас активно да участвате във всичко неизвестни, да се справите с времето и да следвате последните тенденции.

Във финансовата сфера, както и в областта на любовта, не се очакват промени; всичко ще бъде както обикновено. Но точно такава стабилност е това, от което се нуждаете, за да постигнете пълна хармония със света и вътрешното си състояние.

Водолей

През април Водолей най-накрая ще разбере и реши, че е необходимо да се спре да се адаптира към някого. Това е добър период за започване на нещо от нулата: било то бизнес или нова връзка.

Ще има нови възможности, които ще помогнат за преминаване към нова стъпка във финансите. Погрижете се за здравето си, ако здравето ви се „обади“. Но не се очакват особени проблеми, най-важното е да се лекуват навреме хрема, кашлица и настинки! И да се опитваш да спиш повече!

Риба

Риби в средата на април ще имат силно желание и дори нужда от почивка. Ако не е възможно да забавите темпото на работното място, отидете на почивка. Да, за да можете да изключите телефона и да отидете някъде, където няма интернет.

Втората половина на месеца ще бъде запомнена с приятни изненади и романтични срещи. Възможно е обостряне на стари заболявания - стави, гръбначен стълб и колене. Тук, без масаж, инжекции и други процедури не може да мине.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби