Жената, родена през април е истинска кралица! Ето с какво превъзхожда останалите

loading...

Жените, родени през април, могат да направят другите щастливи, като се отворят за хората, на които имат доверие и споделят своите дълбоки чувства. Тази дама живее с убеждението, че може да върши нещата по-добре от всеки мъж. 

Тя умело ръководи собствения си живот и знае как да се защитава, когато е необходимо.

За нея винаги е по-добре да свършиш нещата си сам, отколкото да разчиташ и чакаш някой да го направи вместо теб.

Жената, родена през април, никога не изпитва нуждата да има някой в живота си, защото вярва, че може да се справи с всичко и сама. 

Дамата, родена през април, има желанието да води всичко и това се отнасяс пълна сила и за любовния ѝ живот. Тя винаги ще направи първата стъпка, ако реши, че е нужно, и винаги е заобиколена от много мъже, които биха направили всичко, за да са с нея.

В мечтите си обаче, тя постоянно търси онзи, който не е сред тях. Априлската жена е човек на крайностите - както лесно може да се остави на течението, така и без да се замисли би се изправила срещу всеки, който подценява силата, мнението и убежденията ѝ. Тя е толкова силна, че може да преживее всякакви травмиращи моменти и да продължи да вярва, че утре ще бъде по-добър ден – истинско определение за Жената чудо. Понякога може да бъде безсърдечна като камък, но и да изплаче очите си, ако има вътрешно чувство, че умира.

Тази дама може да поеме и ролята на мъжа, когато около нея няма такъв. Нейната оптимистична перспектива за живота е това, което ѝ помага през трудните времена. Но повече от всичко на света тя иска да бъде обичана.

Ако усети такава емоция у теб, ще направи първата стъпка и ще ти признае чувствата си. Нейната лоялност към любовта ще бъде вечна, стига да знае, че ще ѝ останеш верен. Тя е невероятно романтична и ще те намрази, ако се опиташ да я контролираш или ако я молиш на всяка цена да бъде с теб, ако тя не иска. Така че просто се опитай да балансираш нещата. Покажи ѝ, че я харесваш, но не прекалявай.

Знай, че и най-малкото нещо може да провокира ревността ѝ, затова не говори за други жени пред нея. Тя държи да знае всичко за партньора до себе си - кои са неговите приятели, колко пари има в банковата си сметка, всичко. Не се опитвай да скриеш нищо от жената, родена през април! Вярвай ми, не е добра идея. 

Като партньор тази дама е невероятно подкрепяща. Но знай, че гневът ѝ пламва като искра, но и изгасва в следващата. Дълбоко в себе си обаче, тя просто се грижи за теб и се ядосва, когато правиш нещо, което не е добре за теб.  

Едно от най-добрите качества на тази жена е, че тя никога не се отказва. За нея неуспехът никога не е провал, той винаги е първата стъпка към огромен успех. Тя е изключително оптимистична и когато на пътя ѝ се появят трудности се амбицира още повече! Ако искаш да откраднеш сърцето ѝ, именно това е точното време. 

Покажи ѝ колко е важна за теб, помогни ѝ да възвърне доверието си в хората и ще бъдеш най-щастливият човек на планетата. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби