Мандалите пречистват човешката душа! Коя избирате?

loading...

Мандалите могат да предскажат бъдещето и да изчистят душата ни от различни негативни мисли.

Формата Кръг присъства във всяка култура.

Можем да го видим в ореола на светците, в молитвените колела на будистите, в стъклените витражи в катедралите, в древните каменни светилища и пещери, както и в много други религиозни символи, архитектурни и природни обекти, пише zajenata.bg

За да преминете този психологически тест, трябва да погледнете картината и да изберете какво ви привлече вниманието.

Мандала № 1

Ако изборът пада върху тази картина, това означава, че тялото и умът са готови да започнат енергийната работа. Ще се активират лечебни и други позитивни състояния на вашето същество. Струва си да се освободите от негативните мисли и да започнете нов, по-щастлив живот.

Ако нещо се случи не по план, определено трябва да поговорите с роднини или близки хора, те ще ви помогнат. Нова, вълнуваща работа ще ви помогне да се разсеят лошите мисли.

Мандала № 2

Ако изборът ви е на втората картина, това означава, че емоционалните, енергийните мисли растат във вас. Определено трябва да помислите добре, преди да започнете да правите нещо. Ще успеете да съзерцавате, да научавате все повече и повече за себе си и постепенно да ще се трансформирате във вашето по-добро „АЗ“.

Психолозите се съветват да се помолите за помощ от Архангел Михаил, чрез който можете да се отървете от негативните емоции, да отворите чакрата на сърцето си, това ще ви помогне да привлечете любов и позитивни мисли.

Мандала № 3

Ако сте избрали тази мандала - Подобрява се качеството на мисленето и ценностната ви система. Все по-често се вслушвате в гласа на интуицията си, както и на естествената радост, изпълвате се с доволство и спокойствие.  Защитата от Архангел Михаил ще бъде заобиколена от грижа и учтивост. Благодарение на светеца, човек ще може да изпълни старата си мечта, както и да реши стари и много важни житейски задачи. Благодарение на молитвата към Архангел Майкъл, можете да персонализирате вашата чакра и позитивно отношение към живота си.

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби