Дами, гответе се! Учат мигрантите как да оправят бели жени на чист български език!

loading...

С*ксайтът, който насърчава половите контакти между бежанци и бели жени, е преведен на 12 езика, включително и на български. 

На страницата, озаглавена "Zanzu - моето тяло с думи и в образи", е разработена съвместно с белгийския правителствен център за с*ксуално здраве.

На интернет страницата има и видеоклип, който запознава с идеята и основното съдържание на сайта.

В него ясно личи, че целевата група са мигрантите, които заляха Германия. Има шест подразделения - тяло, с*ксуалност, семейно планиране и бременност, инфекции, взаимоотношения, както и права и законодателство. Във всяка от категориите текстът е придружен и с картинки на тъмнокож мъж мъж и бяла жена в различни пози.

В допълнение уеб-страницата промотори и еднополовия с*кс, бис*ксуалността и трансс*ксуалните. Така например под статията "Връзки и чувства" подробно се обяснява какво е насилие заради накърнена чест и защо то е неприемливо и забранено от закона в Европа, пише Блиц. Също така на чужденците се обяснява, че под "с*ксуално насилие" се разбира и сключването на брак по принуда, както и насилствена проституция. 

В секцията "Женско осакатяване на гениталиите" се обяснява, че макар да е традиция в някои култури , в Европа то е незаконно. А в края на категорията е даден пример: "поведението на жертвата, как тя/той се облича, какво тя/той казва или прави в никакъв случай не представлява оправдание за с*ксуално насилие.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби