Лошо. Кървав инцидент сполетя една от най-нашумелите български актриси!

loading...

Сериалът „Откраднат живот“ се превърна в истинска сензация и е сочен като най-успешния продукт на родна земя. Не случайно се стигна до седми сезон, а както вървят нещата, ще продължат снимките и нищо чудно да се превърне в българския вариант на „Дързост и красота“.

Актьорският състав е много сплотен и във всеки сезон се появява някое ново действащо лице, което допринася за успеха на филма.

Всички те се чувстват като семейство, но понякога на снимачния терен има и неприятни случки.

Една от актрисите – Милена Живкова, която играе ролята на д-р Романова, призна за кървав инцидент по време на снимките.

„Имам една интересна случка в операционната. Правим тежка коремна операция. Междувременно текат и интимни разговори, подпитвам колегите, но си върша работата концентрирано. Стига се до зашиване на корема, което се прави с една игла, която прилича на рибарска кукичка и се държи с пинсета. В един момент прости си взех кръв и станах пациент. В кадър си заших пръста“, разказва актрисата.

Д-р Романова има безброй забавни случки по време на снимките на хитовия сериал. Така в един от епизодите събрала всичките си колеги мъже край масата. Трябвало да изреди няколко сложи терминологии едно след друго и въобще не осъзнала какво излязло от устата й с първото изречение. „Колеги, много ви моля извадете си всички патки на масата“, казала строгата лекарка. Актьорите се захлупили от смях на масата, операторът хвърлил камерата и се наложило да обяснят на докторката, че вместо „папка“ е казала нещо друго. /show.blitz.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби