Откриха малката Лили надрана, изгледаха записа от камерата в детската стая и ужасени избягаха от къщата завинаги

loading...

25-годишната Хийтър Броу била шокирана след като е отишла да провери едногодишната си дъщеричка през нощта и видяла дълбоки лилави драскотини по бузата на личицето на малката Лили.

Тя решила да прегледа записите от камерите в детската стая, за да разбере какво точно се е случило с малката.

Хийтър забелязала зловеща сянка, наподобяваща разхождащ се човек, и била абсолютно убедена, че в стаята на Лили има призрак. 

Докато призракът минава покрай кошарата на детето, го е събудило. На видеото се вижда как малката Лили се е изправила и се оглежда, за да си обясни какво е нарушило съня й.  Хийтър, която живее с 30-годишния си годеник Джош в къщата за гости на майка му, е сигурна, че странната ходеща фигура е дух.  "Нямам представа какви са намеренията му, н

о в този моменти ми се струва доста опасен. Това ни принуждава да си тръгнем от тук колкото се може по-бързо. Да видя надраното личице на Лили бе толкова шокиращо и страшно. Нямам обяснение как ги е получила. Сложих я да спи и след 20 минути като се върнах, те вече бяха там", разказва изплашената майка пред Daily Star, цитирана от блиц.

Тя смята, че драскотините не могат да бъдат направени от Лили, защото ръчичките й били прекалено малки и размерът им не съответствал с тях.  "Случвало се е да се будим сутрин с годеника ми и да чуваме ядосан мъжки глас, който издава звуци като на човек, който си е ударил кутрето в масата. Когато съм под душа, понякога чувам как някой тича надолу по стълбите. Една сутрин се събудих за работа и имах чувството, че някой ме души.

Толкова бях изплашена, че купих камери и ги инсталирах във всички стаи", обяснява още Хийтър.  Майката на Джош обяснява, че къщата за гости има доста зловещо минало. Предишната собственичка е паднала по стълбите и е лежала на земята часове, гърчейки се в адски мъки, докато не е починала. Тя е построила къщата за гости за брат й, който е бил болен от шизофрения. 

"Той също е починал. Нямам представа как и къде, но това ми разказаха, когато се нанесохме тук", разказва майката на Джош.   

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби