В ход е планът „Сваляне на Борисов 3“? ДПС ясно обявиха, че повече няма да седят зад

loading...

В студиото на БТВ при Хекимян гостува Хамид Хамид от ДПС, който ясно заяви, че нещата вече са излезли от контрол и че тръгват в посока нови парламентарни избори.

Явно договорките между ДПС и Герб вече не важат, затова и очакваме масово в медиите на Пеевски сега да започнат да се появяват материали, против Борисов, няма значение какво и как са писали до днес.

Най – интересно за нас обаче, ще е метаморфозата на Илияна Беновска, която от журналист от свитата на Бойко Борисов, ще трябва да се преориентира в новата ситуация и да започва да сипе лоши новини за него и да го замерва може би с гнили ябълки.

Все пак Беновска е служител на Пеевски, а Пеевски е от партия ДПС, няма значение, че огледалният му образ се нарича Бойко Борисов, а фирмите на Пеевски са спечелили милиарди от обществени поръчки.

С участието си в студиото на БТВ тази сутрин ДПС ясно показаха, че няма да играят за смяна на системата, но ще направят всичко възможно да сменят политическите играчи на сцената.

Нека припомним, че вчера лидерът на движението Мустафа Карадайъ обяви, че при такива скандали като този със Симеонов в цивилизованите държави си тръгва не само министърът, но и премиерът. Той каза още, че ако не си отиде Валери Симеонов, ДПС ще предприеме действия, за да защити демокрацията, която била в агония. 

“Или си отива един вицепремиер, или си отива цялото правителство, или позорът е за държавата. Решението да си отиде един вицепремиер е ваше. Решението да си отиде целият кабинет ще го вземе народът”, обяви Мустафа Карадайъ. По думите му Валери Симеонов е воденичен камък и на шията на ГЕРБ и за страната. 

Източник: http://onovini.com

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби