Нагла измама в една от най-оборотните бензиностанции в София! Скандално видео!

loading...

Започваме с уговорката, че видеото, което ви показваме по-долу е споделено от потребител в социалните мрежи и не сме 100 % сигурни в неговата достоверност. Въпреки това решихме, че е добре да ви предупредим, защото не е тайна, че подобен род измами съществуват в много от отраслите в нашата мила родина.

Става дума за клип, заснет в столицата на една от бензиностанциите от веригата Shell. По-конкретно това е обектът на "Цариградско шосе", пише Факти.бг.

От видеото се вижда как при неработещ, но отворен "пистолет" колонката си начислява гориво, без такова да влиза в резервоара. Най-вероятно става дума за програмиране на отчитане на време, нещо като "престой" на таксиметровите апарати.

Имайте предвид, че бензиностанциите от веригата Shell са на принципа Франчайзинг и не е задължително това да се случва на всички обекти. Същата схема пък, може да се прилага и от други вериги или отделни обекти на други брандове. Така че просто бъдете внимателни, защото бензинът, колкото и да твърдят, че бил евтин, за нас, средностатистическите българи, съвсем не е.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби