МВР хвана сериен убиец! Ванката Янков уби 32 доставчици на пица, колектори! Ял ги е, черпил е из селото! Снимки!

loading...

BRADVA.BG представя на читателите си умопомрачителна история, която потресе САЩ и света.

Полицията в малко преградие на Хюстън, Тексас е аретувала и повдигнала тежки обвинения на Иван Янков, който вече е смятан за един от най-зловещите серийни убийци на нашето време.

Според информация от ФБР украинският емигрант е отговорен за смъртта на 23 доставчици на пица, 7  служители в колекторски фирми и двама пощальони през последното десетилетие.

Иван е арестуван след сигнал от съседите му, че посред нощ обикаля двора с бяла престилка, оцапана с кръв, предава WNDR.

Когато полицаите нахлули в дома му заварили кофи пълни с кайма с неустановен произход, в последствие анализите доказали, че месото е човешко.

Според прокуратурата Янков е правил труповете на кайма с индустриална мелачка и е готвел барбекю, а най-страшното е, че е черпил цялото селище с човешките бургери.

Заместник началника на полицията Бюкенън потресен призна, че и той е присъствал на барбекютата на Иван и е консумирал от овкусеното месо, както почти всички съседи.

Емигрантското семейство Иван и майка му Анастасия живее в предградието от 20 години и са установили чудесни отношения със своите съседи.

Иван е убивал външни хора, които е трябвало да посетят дома му.

Серийният убиец е изказал съжаление, че е убивал доставчици на пица, тък като „те просто си вършат работата“, но не съжалява за колекторите, би желал да убие повече.

Прокуратурата иска смъртното наказание./BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби