Покоси го тежък инсулт. Звездата от фермата Тома Айляка се бори за живота си!

loading...

Подозренията са, че дори и да се възстанови, тежкият инсулт ще даде отражение на двигателната система на Айляка 

Тома Талепов-Айляка – една от най-запомнящите се фигури в Бургас, е изпаднал в кома след тежък хеморагичен инсулт, съобщава Флагман.бг.

Папи, както го наричат приятелите му, е в отделението по Реанимация на МБАЛ „Бургасмед”. 

Приет е в безпомощно състояние през уикенда, изпаднал е в кома и на този етап лекарите не смеят да дадат прогноза за евентуалното му възстановяване. Подозренията са, че дори и да се възстанови, инсултът ще даде отражение на двигателната му система.

Най-близките на Папи втори ден са до леглото му в бургаската болница и се молят за живота му. На 31 март Тома Талепов за пръв път бе приет в болница, след като получи много силно главоболие, припадна и се наложи да премине кратко лечение. Той е бил изписан на 7-ми април. Лекарите са го посъветвали да се пази, да не се подлага на тежка физическа работа и щади здравето си, но Тома Айляка е бил толкова ентусиазиран от новия си проект – най-големият атракционен кораб на българското Черноморие, че не обърнал никакво внимание на медиците и се завърнал на работното си място. В събота той се е сринал, наложило се е да извикат линейка, която да го откара в болницата. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби