Най-ревностно пазената тайна в Нова ТВ! Виктор и Ади са в люта война, всичко стана заради

loading...

Аделина Радева вече не се радва на приятелството на Виктор Николаев!

Дружбата между екранните партньори Виктор Николаев и Аделина Радева е в криза. Водещият е зарязал колежката си и не я вози в тузарската си кола.

Преди това колегите имаха традиция Николаев да кара русокоската до дома й, както и да провеждат задушевни разговори по кафенетата извън работното си време, пише „Уикенд”.

Заради това водещата на сутрешния блок по Нова телевизия „Здравей, България” се предвижда до работното си место с метрото, а след работа се връща с градският транспорт. Вероятно заплатата й е далеч по-ниска от тази на предшественичката си Ани Цолова.

Ани е прибирала по 16 000 лева от медията всеки месец, а колежката й взима три пъти по-малко пари, разкриват от кухнята на медията.

Папараци са забелязали вчера следобед Аделина да излиза от сградата на Нова телевизия. Тя била облечена с черен велурен кожух, ниски лачени обувки, преметнала през рамо овехтяла оранжева чанта.

Телевизионерката прекосила пеша поляните и после се отправи към метростанция „Летище София”. Журналистката слезе по стълбите на метрото, купи си билетче от 1,60 лева и се сля с тълпата на перона, за да чака мотрисата.

Доскоро Виктор Николаев взимаше колежката си в японския си джип „Мицубиши” и отпрашваха към дома й. Така Аделина Радева не плащаше за такси, нито се блъскаше по градския транспорт. Приятелството им датира повече от десетина година.

Именно заради него Аделина Радева смени БНТ с Нова телевизия и седна на стола на предшественичката си Ани Цолова.

В края на миналата година фотографите на вестника изловиха Виктор Николаев и Аделина Радева да се прибират заедно от работа с неговата кола.

Но с днешна дата между тях е настъпил разрив в отношенията им, подозират техни колеги.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби