Чудовищно! 24-годишният Габриел смаза от бой възрастна съседка в София!

loading...

Възрастна жена е била брутално пребита от свой съсед в столичния квартал "Толстой". Приета е в болница, а мъжът е задържан за 72 часа. Тя е със счупена ръка, нос, с кръвоизлив в окото. Това са само видимите травми по тялото на Николина.

Тя има още множество наранявания, след като в събота среща случайно съседа си от долния етаж – 24-годишният Габриел.

Той ми каза – ей сега ще те убия… и ме хвана за якето, бях с яке, и ме удари веднъж в стената, втори път в стената и аз вече не знаех… губят ми се секунди ли, минути ли” , разказа Николина Стефанова. Неведнъж Николина и семейството й са чували заплахи, информира bTV. 

„Заплашвал е – ще ви убия, тия новобранци ме дразнят – сигурно за нас – тия новобранци, защото ние сме новодомците, от 3 месеца сме в това жилище” , обясни пострадалата. Мъжът живее сам в апартамента си, който е със счупени прозорци и изкъртен звънец. Жената се е прибирала от покупки и на етажната площадка пред апартамента си е била нападната. Съседите са лаконични. "Тук е затворено общество. Всеки за себе си. Срещаме се просто." От Софийската районната прокуратура заявиха, че по време на задържането не е установено мъжът да е употребил алкохол или наркотици. А междувременно Николина се страхува да се прибере в дома си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби