Тежко е. Елена Йончева е съсипана. Много лоши новини за нейния съпруг. Току-що съобщиха, че той е

loading...
снимка: retro.bg

Мъжът на червената депутатка Елена Йончева – архитектът Пламен Тодоров, който страни от светлината на прожекторите, бе спипан с млада тайнствена брюнетка информира„Ретро”.

Докато обвиняемата в пране на пари фаворитка на Корнелия Нинова се крие в луксозна къща в „Драгалевци“, пазена от гардове, Пламен избра компанията на друга жена и се отправи на дълъг воаяж с нея преди дни.

Архитектът, който има офис в центъра на София, явно спи до късно и ходи на работа по обед, установиха папараците ни. В ранния следобед на въпросния ден Пламен се появи с непозната дама и двамата се качиха в тъмнозелен джип чероки, зад волана на който седна тя. Самият Тодоров не шофира и предпочита да се движи из столицата само с таксита. Двойката спря на бензиностанция да зареди бензин и потеглиха по магистралата. Пламен и брюнетката изминаха близо 400 км за пет часа, а крайната точка на дестинацията им се оказа Шумен. Там спътничката му спря да напазарува в хипермаркет от известна верига, а Пламен остана да чака в колата. Късно вечерта двамата паркираха пред закътания местен хотел „Римини”, нарамиха багажите и потънаха в уюта на малкия тризвезден комплекс.

Мъжът на Елена Йончева се качи в джипа на брюнетката и двамата потеглиха в неизвестна посока

Докато 11 години по-младият ѝ мъж се е отдал на пътешествия в чужда компания, водачката на евролистата на БСП Елена Йончева след работа почти не излиза от огромната тузарска къща в „Драгалевци“, която според съседи е взела под наем и която обитава с Пламен и сина си Тео.

Обвиняемата депутатка е разследвана по отношение на офшорната фирма, на която е била управител и през която са минавали пари от КТБ и прокуратурата ѝ повдигна обвинение за пране на пари. А както ПИК разкри, много скоро след това Йончева изведнъж започна да се движи с охрана и шофьор и спря да хвърчи из София зад волана на мощния си полувоенен джип, с който преди това се движеше неизменно и управляваше сама. Обучени професионални охранители, които според запознати са бивши кадри на НСО, вече се грижат денонощно на смени за Елена Йончева и я пазят досущ като бос на някоя мутренска организация. Когато излиза от дома си, паркират служебната кола на БСП до самата порта на луксозния палат, правят ѝ заслон от две страни и за секунди я вкарват на задната седалка на автомобила. Гардовете са оборудвани със слушалки и радиостанции. Дали депутатката се страхува от някого след повдигане на обвиненията за пране на пари, или пък лидерката ѝ Корнелия Нинова я пази да не направи грешна крачка преди изборите и затова ѝ е сложила денонощни надзиратели в лицето на охранителите, не става ясно. Факт е обаче, че Йончева, за разлика от мъжа си, не води никакъв социален живот извън партийния и е ограничена и пазена като в клетка. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби