Днес е денят на Висшата Справедливост, но астролозите алармират за редица капани! За нищо на света не правете това!

loading...

3 слънчев ден – свързан е с Висшата Справедливост, с разкриване на Божественото и творческото начало в себе си, съхранение на светините.

Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за сайта tribune.bg Тотем на деня е слон, символизиращ огромен потенциал, надежда и опора. Енергията на този ден е родствена с тази от предния ден.

Може да ви получите внезапни озарения или творчески открития.

Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

Повече време прекарайте у дома си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да създадете нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощ, внимание които са ви оказани. Пари получени днес се считат за благи и могат да се спестяват. Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте култура на общуване, не ругайте никого. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си. Не бива да се сквернослови. Мъжете да не избягват съпругите си в този ден и да не им изневеряват.

Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Постарайте се нищо да не губите днес, в това число личното си време и гласа си. Не губете времето си в празни разговори и ходене по гости. Всяка загуба сега се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предупреждава за наближаваща болест, опасност. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Не трябва да се пие вино. Не се препоръчва нищо да се купува.

Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда. Диета - Пригответе храната със своите ръце, особено печените работи – баница, хляб, козунак.

Месната храна е противопоказна.

Облекло – Придържайте се към тъмно-сини, тъмно-червени и вишневи цветове. Да се избягва жълто-зеленото. Препоръчва се бижута от ахат.

Знамения – Ако се събудите от лай на куче или като излезете извън дома срещнете куче, дори да лае, това е знак за щастие и благополучие. Лошо е, ако се обърне чадърът ви или го отнесе вятъра. Да намерите кожена или дървена вещ – знак за щастие. Хубаво е, ако цял ден ви се върти в ума някоя песен.

Сънища – Добре е да видите конкретни сънища, да знаете къде отивате и какво правите. Хубаво е на сън да приготвяте храна- знак за материално благополучие. Да видите пари насън е знак за бедност, измама. Числа на деня – 16, 62, 73

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби