Близките на загиналото бебе през сълзи: Местан е идиот и престъпник! Ще подкупи всички!

loading...

Близки на загиналото бебе при тежката катастрофа с лидера на ДОСТ Лютви Местан край Маказа изказаха мнение, че депутатът не е спрял на знак "Стоп" и по този начин е възникнал смъртоносния инцидент.

Те също така набедиха Лютви Местан, че не е помогнал след катастрофата.

"Не, че не знае закона, но подкупва хората". Има много добра видимост и може да се спре и да се помогне. Ако беше спрял, нямаше да се случи това", коментираха близките на бебето.  Бащата на детето Юсеин Тефик заяви, че е карал със скорост между 90 и 110 км/ч.

"Дъщеря ми не е в състояние да стане. Искаме да я вдигнем накрак. Вчера бе изписана от болницата в Кърджали за погребението. Той е идиот, престъпник", разстрои се дядото на загиналото бебе, визирайки Лютви Местан, пише Блиц.

"Притесняваме се, че ще подкупи всички. Има пари и мощност и ще ги подкупи. Ако има държави трябва да има закони за всички нас. Вярваме на съда, че е решил правилното, но дано на тях не им се случва никога това.  Никой от близките на Местан не ни е звънял. Той много добре знае, че народът е зад нас. Каквото и да се опитат да направят, народът е зад нас", споделиха още те. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби