ЧЕСТИТО ОТ СЪРЦЕ! Георги Първанов и Зорка ще стават баба и дядо за трети път!

loading...

сн. Ретро

Малкият син на президента и съпругата му чакат първо дете

Георги Първанов и Зорка ще стават баба и дядо за трети път. По-малкият им син Ивайло ще ги дари с внуче №3 само след няколко месеца.

До средата на бременността бъдещите родители пазели в тайна, че ще стават майка и татко. Те се притеснявали от уроки и зли очи. Но когато Роси била в петия месец с Ивайло се успокоили, че всичко ще е наред и решили да запечатат този щастлив момент от брака си на фото. Двойката позирала пред професионален фотограф.

Президентската снаха се стъкнала като истинска самодива за снимките. Тя се облякла в бяла прозрачна дреха. Под, която изпъквало наедрялото й коремче. Тя е родена във Враца, но по време на студентството си живяла в столицата.

Роси се дипломирала с отличие в УНСС, а после завършила и престижен британски университет с специалност по европейски бизнес. Макар да е солидно образована тя не се месела на съпруга си в хотелиерския му бизнес. До излизането си по майчинство работела в ОББ като мениджър.

Преди три години сватбата на Ивайло и на Роси бе сред най-бляскавите събития.

Другия син на Първанов – Владимир още през 2011 година стана татко. Той кръсти първородния си син на баща си – Георги. През 2015 пък му се роди момиченце, която се казва Виктория. Макар Георги Първанов и жена му отдавна да са баба и дядо сега отново нямали търпение да посрещнат детето на по-малкия си син, предават от retro.bg.

Младото семейство живее отделно. Но когато се появи бебето, чийто пол е известен само на най-близките Зорка и Георги щели да се включат с грижи за отглеждане на най-малкото си внуче.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби